Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 26 ianuarie, ora 10:30! Cristi Coste, show cu invitați de top înainte de o nouă etapă

FANATIK SUPERLIGA revine cu o ediție incendiară, vineri, 26 ianuarie, ora 10:30. Bănel Nicoliță, Vivi Răchită, Giani Kiriță și Alin Buzărin vor fi invitații lui Cristi Coste.
25.01.2024 | 17:12
Fanatik SuperLiga vineri 26 ianuarie ora 1030 Cristi Coste show cu invitati de top inainte de o noua etapa
FANATIK SUPERLIGA revine cu o ediție incendiară, vineri, 26 ianuarie, ora 10:30. Bănel Nicoliță, Vivi Răchită, Giani Kiriță și Alin Buzărin vor fi invitații lui Cristi Coste. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 26 ianuarie, de la ora 10:30. Cristi Coste vă așteaptă LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO cu toate detaliile înainte de o nouă etapă incendiară din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 26 ianuarie, ora 10:30! Cristi Coste, show cu invitați de marcă

FANATIK SUPERLIGA vă pregătește pentru o nouă rundă ce se anunță incendiară. Primul duel tare al etapei a 23-a este Farul – FC U Craiova, vineri, 26 ianuarie, ora 20:00. ”Marinarii” nu pot uita înfrângerea drastică din tur și promit să-și ia revanșa.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste și invitații săi vă invită să discutăm despre tot ce mișcă în fotbalul românesc. Ziua de sâmbătă, 27 ianuarie, aduce 3 meciuri interesante, însă caimacul este luat de derby-ul de pe Arena Națională dintre Dinamo și Rapid.

Duminică vom avea tot 3 partide, dar ca și în ziua precedentă, toți ochii sunt îndreptați către un joc cu adevărat capital. În Bănie se vor afla față în față Universitatea Craiova  și FCSB, două dintre pretendentele la titlu.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea care trage cortina peste etapa a 23-a din SuperLiga este CFR Cluj – FC Voluntari, luni, 29 ianuarie, ora 20:00, care reprezintă debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților Bănel Nicoliță, Vivi Răchită, Giani Kiriță și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Prin telefon vor intra în direct cele mai tari personaje din fotbalul românesc care vor spune lucrurilor pe nume.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 26 ianuarie, ora 10:30! SuperPariuri cu SuperGigi

Așa cum se întâmplă la fiecare ediție de vineri, SuperGigi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România, vine la FANATIK SUPERLIGA cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”.

ADVERTISEMENT

Coordonatorul Super Social de la SUPERBET are cele mai tari pronosticuri, ponturi și sfaturi despre meciurile etapei cu numărul 23 din SuperLiga. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT