Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 aprilie 2024. Câștig de 467 de lei

Biletul zilei de luni, 29 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 467 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga.
28.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 29 aprilie 2024 Castig de 467 de lei
Biletul zilei de luni, 29 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 467 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Spaniei, în care se întâlnesc formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,90 la Superbet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Petrolul Ploiești – FC Botoșani, din etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 17:30. Miza este în tabăra moldovenilor, care trag tare să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – FC Valencia, din runda a 33-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Catalanii au nevoie de victorie pentru a reveni pe locul 2.

Cotă de 1,85 de la Petrolul – FC Botoșani pentru biletul zilei

Meciul de pe stadionul ”Ilie Oană” are o importanță uriașă pentru oaspeți, care au nevoie de puncte ca de aer în încercarea de a rămâne în SuperLiga. De partea cealaltă, ”lupii galbeni” sun fără emoții la mijlocul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Ploieștenii par că au intrat deja în vacanță, nereușind să câștige în ultimele 2 etape. Sosirea lui Laszlo Balint pe banca tehnică nu a schimbat prea mult lucrurile, iar tehnicianul a început să-și amenințe jucătorii.

Moldovenii sunt într-un moment de grație, cu 2 victorii și un egal în ultimele 3 etape, iar un succes acum i-ar duce deasupra liniei de baraj. La acest meci vom miza pe varianta ”x2 și sub 3,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Valencia aduc o cotă de 2,65

Catalanii au rămas fără obiectiv în acest sezon, singura miză reală fiind ocuparea locului secund în campionat și faptul că jucătorii trebuie să-l convingă pe Xavi că merită să rămână pe Camp Nou.

Și asta pentru că tehnicianul a revenit asupra deciziei de a pleca la finalul sezonului și va rămâne să-și ducă până la final contractul. Valencia are o stagiune mai bună și chiar visează să prindă in extremis cupele europene.

ADVERTISEMENT

”Liliecii” au nevoie de puncte pentru a lupta cu Real Sociedad și Betis, dar la Barcelona ar trebui să fie mai întâi cu gândul la o apărare compactă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri: 1-2”, pentru că și cota de 2,65 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 467 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”x2 și sub 3,5 goluri” în meciul Petrolul Ploiești – FC Botoșani și o cotă de 2,65 pentru ”interval goluri: 1-2” la FC Barcelona – FC Valencia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,90. Numai bună pentru un câștig de 467 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată