Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 aprilie 2024. Câștig de 467 de lei

Biletul zilei de luni, 29 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 467 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga.
28.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 29 aprilie 2024 Castig de 467 de lei
Biletul zilei de luni, 29 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 467 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Spaniei, în care se întâlnesc formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,90 la Superbet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Petrolul Ploiești – FC Botoșani, din etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 17:30. Miza este în tabăra moldovenilor, care trag tare să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – FC Valencia, din runda a 33-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Catalanii au nevoie de victorie pentru a reveni pe locul 2.

Cotă de 1,85 de la Petrolul – FC Botoșani pentru biletul zilei

Meciul de pe stadionul ”Ilie Oană” are o importanță uriașă pentru oaspeți, care au nevoie de puncte ca de aer în încercarea de a rămâne în SuperLiga. De partea cealaltă, ”lupii galbeni” sun fără emoții la mijlocul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Ploieștenii par că au intrat deja în vacanță, nereușind să câștige în ultimele 2 etape. Sosirea lui Laszlo Balint pe banca tehnică nu a schimbat prea mult lucrurile, iar tehnicianul a început să-și amenințe jucătorii.

Moldovenii sunt într-un moment de grație, cu 2 victorii și un egal în ultimele 3 etape, iar un succes acum i-ar duce deasupra liniei de baraj. La acest meci vom miza pe varianta ”x2 și sub 3,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Valencia aduc o cotă de 2,65

Catalanii au rămas fără obiectiv în acest sezon, singura miză reală fiind ocuparea locului secund în campionat și faptul că jucătorii trebuie să-l convingă pe Xavi că merită să rămână pe Camp Nou.

Și asta pentru că tehnicianul a revenit asupra deciziei de a pleca la finalul sezonului și va rămâne să-și ducă până la final contractul. Valencia are o stagiune mai bună și chiar visează să prindă in extremis cupele europene.

ADVERTISEMENT

”Liliecii” au nevoie de puncte pentru a lupta cu Real Sociedad și Betis, dar la Barcelona ar trebui să fie mai întâi cu gândul la o apărare compactă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri: 1-2”, pentru că și cota de 2,65 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 467 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”x2 și sub 3,5 goluri” în meciul Petrolul Ploiești – FC Botoșani și o cotă de 2,65 pentru ”interval goluri: 1-2” la FC Barcelona – FC Valencia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,90. Numai bună pentru un câștig de 467 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT