Pariuri sportive

Biletul de cotă 58,48 din SuperLiga cu care faci bani. Ce pariază Super Gigi la Sepsi – U Craiova și FCSB – Farul

Super Gigi propune cele mai tari pronosticuri pentru etapa a 24-a din SuperLiga. Cota 58,48 cu care puteţi câștiga o mică avere.
02.02.2024 | 14:55
Biletul de cota 5848 din SuperLiga cu care faci bani Ce pariaza Super Gigi la Sepsi  U Craiova si FCSB  Farul
Biletul de cotă 58,48 din SuperLiga cu care faci bani. Ce pariază Super Gigi la Sepsi - U Craiova și Farul - FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lupta pentru play-off și pentru evitarea retrogradării continuă și în acest weekend în SuperLiga. Ne așteaptă câteva meciuri tari în runda cu numărul 24, printre care FC U Craiova 1948 – Dinamo, Petrolul – CFR Cluj, Sepsi – Universitatea Craiova sau FCSB – Farul, meci la care Becali a anunțat deja primul „11” al roș-albaștrilor.

SuperPariurile lui Super Gigi vă aduc o mică avere. Cotă 58,48

Celebrul Gigi Stancu, cunoscut in lumea pariurilor sportive drept Super Gigi, le dă din nou pariorilor speranțe. Reputatul tipster a propus la FANATIK SUPERLIGA un bilet de cotă 58,48, cu mari șanse de câștig.

ADVERTISEMENT

„E o etapă complicată. Destul de greu de prezis, mai ales prin prisma pariurilor sportive, dar o să încercăm să jonglăm cu ele. La Botoșani cu Iași văd un meci deschis, chiar dacă cotele ar da mai puține goluri de fapt. Eu zic minim 2 goluri la o cotă de 1,47, cred că merită, că mai ales Botoșani nu are nimic de apărat, dar și Iași are nevoie de puncte pentru că va fi o luptă grea în play-out.

Urmează apoi FC U Craiova 1948 – Dinamo. Două echipe în suferință, cu ambele meciuri din an pierdute și aici se anunță un meci deschis. Cu 2+ o cotă un pic mai mică, semn că se așteaptă goluri diseară, dar merg la GG sau peste 2,5 goluri și aici ne salvează un 1-1 sau 3-0 sau orice scor de la 1-1 în sus. E o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Mergem la Petrolul cu CFR Cluj. Deși CFR a spart conducta cu goluri și pe final și neașteptat cu Voluntari, nu a arătat foarte bine. Sub 2,5 goluri mă duc. Petrolul e o echipă care se închide. Petrolul nu are arme să se dechidă cu nimeni din acest campionat. Aș fi șocat să se deschidă tocmai cu CFR, o echipă care, nu joacă un fotbal șampanie, dar care dacă îi dai spații poate să îți dea patru goluri.

Rapid – Oțelul, 1 solist. Nu joc altceva. Rapid cred că va câștiga și acest meci. A jucat neconvingător în primele două meciuri, dar e o echipă solidă, care, jucând prost, câștigă. Mergem la U Cluj cu UTA. U Cluj a cam gafat-o. Nu mă așteptam să piardă la Iași, iar UTA m-a surprins. Aici văd un GG sau peste 2,5 goluri.

ADVERTISEMENT

Sepsi – Universitatea Craiova. Eu joc GG aici. Joc ambele marchează. Cred că vor marca ambele. Cotă 1,85. La Voluntari – Hermansntadt, chiar dacă a venit Nicolae Dică, care nu m-a convins niciodată, nu văd să facă ceva la Voluntari. Să retrogradeze Voluntari chiar acum, în an electoral? Nu știu ce să spun. Dar iau X2 la meciul ăsta, cotă 1,47. Aș fi surprins să câștige Voluntari. Hermannstadt e o echipă de play-off, joacă frumos, mi-ar plăcea să o văd acolo.

Cotă mare pentru Farul la FCSB – Farul, 5,50. E posibil să îi încurce pe FCSB. Nu joacă Olaru. Eu văd să marcheze Farul. Marchează Farul, cotă 1,65. Nici măcar GG nu iau”, sunt pronosticurile lui Super Gigi.

ADVERTISEMENT

Biletul lui Super Gigi:

  • FC Botoșani – Poli Iași: peste 1,5 goluri; Cotă: 1,47;
  • FC U Craiova 1948 – Dinamo: GG sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,65;
  • Petrolul – CFR Clui: sub 2,5 goluri; Cotă: 1,67;
  • Rapid – Oțelul: 1 solist; Cotă: 1,95;
  • U Cluj – UTA Arad: GG sau peste 2,5 goluri; Cotă: 1,65;
  • Sepsi – Universitatea Craiova: GG; Cotă: 1,85;
  • FC Voluntari – Hermannstadt: X2; Cotă: 1,47;
  • FCSB – Farul: Farul marchează peste 0,5 goluri; Cotă: 1,65.

Cota totală: 58,48

Super Ponturile lui Super Gigi pentru etapa 24 din SuperLiga

ADVERTISEMENT