Sport

Oficial: Nicolae Dică, antrenor la FC Voluntari! Ilie Poenaru și Marin Dună au fost demiși după 1-4 cu CFR Cluj. Update exclusiv

FC Voluntari se zbate în coada clasamentului, iar FANATIK a aflat că antrenorii Ilie Poenaru și Marin Dună au fost demiși. Nicolae Dică este cel care le va lua locul pe banca tehnică!
31.01.2024 | 21:11
Oficial Nicolae Dica antrenor la FC Voluntari Ilie Poenaru si Marin Duna au fost demisi dupa 14 cu CFR Cluj Update exclusiv
Oficial: Nicolae Dică, antrenor la FC Voluntari! Ilie Poenaru și Marin Dună au fost demiși după 1-4 cu CFR Cluj. FOTO: Facebook FC Voluntari
ADVERTISEMENT
31-01-2024
19:20

FC Voluntari l-a prezentat pe Nicolae Dică

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Nicolae Dică este noul antrenor al lui FC Voluntari. Informația fost confirmată de președintele clubului, Bogdan Bălănescu, și de site-ul oficial, care l-au prezentat pe tehnician.

„ Bun venit , Nicolae Dică! Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică.

Nicolae Dică , cel mai bun jucător roman al anului 2006, și multiplu campionul al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni și FC Viitorul.

Ca tehnician , Nick este vicecampion al României cu FCSB și a mai antrenat Romania U 23, CS Mioveni și FC U Craiova 1948.
Deasemenea, Nicolae Dică a fost antrenorul secund al primei reprezentative a Echipei Naționale de fotbal în perioada 2019/2021.

Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!”, a scris FC Voluntari, pe Facebook.

31-01-2024
19:05

Nicolae Dică, noul antrenor de la FC Voluntari

FC Voluntari s-a reorientat rapid după plecările lui Ilie Poenaru și Marin Dună de la cârma staff-ului tehnic. FANATIK a aflat în exclusivitate că Nicolae Dică este noul antrenor al ilfovenilor.

”Nicolae Dică e noul antrenor al FC Voluntari. Am închis negocierile acum câteva clipe. Joi îl prezentăm!”, a declarat Bogdan Bălănescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ilfovenii au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Ei sunt pe locul 14, cu 25 de puncte, la două lungimi de salvarea directă. Despre negocierile între Nicolae Dică și FC Voluntari a scris și iamsport.ro.

Ilfovenii au pierdut categoric meciul din deplasare cu CFR Cluj, scor 1-4, din etapa a 23-a din SuperLiga, și au rămas în continuare pe locul 14, care duce la barajul pentru menținere.

FC Voluntari i-a demis pe Ilie Poenaru și Marin Dună

Eșecul din Gruia a umplut paharul la FC Voluntari și, din informațiile FANATIK, conducerea a luat decizia de a rezilia contractele cu antrenorul principal Ilie Poenaru și cu Marin Dună, tehnicianul care deține licența PRO.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată pentru FANATIK de Ilie Poenaru, care pleacă astfel de la FC Voluntari după 8 luni. El fusese instalat în funcție la începutul sezonului, după plecarea lui Liviu Ciobotariu la Sepsi OSK.

Între timp, gruparea ilfoveană a oficializat despărțirea de cei doi tehnicieni. ”Mulțumim, Marin Dună! FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună și staff-ul său compus din: Ilie Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) și Paul Ceușan (antrenor secund).

ADVERTISEMENT

Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1, înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri. A calificat echipa noastră în sferturile Cupei României, acolo unde FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.

Clubul FC Voluntari le mulțumește pentru munca depusă în această perioadă și le dorește mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii, deplasare în ziua meciului cu CFR Cluj

FANATIK a anunțat în exclusivitate că oficialii grupării ilfovene au luat o decizie bizară pentru întâlnirea cu CFR Cluj. Aceștia au hotărât ca deplasarea pentru jocul din Gruia să se facă în ziua meciului.

A fost o decizie cel puțin bizară a oficialilor de la FC Voluntari, deoarece jucătorii au fost nevoiți să se trezească luni dimineață încă de la ora 06:00 pentru a se îmbarca în avionul care i-a dus la Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, această hotărâre a fost luată din dorința conducătorilor de a face economie. Prin deplasarea în ziua partidei cu CFR, ilfovenii au scutit o noapte de cazare la Cluj.

ADVERTISEMENT