Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 10 februarie 2020. Cotă beton din două ponturi! Facem profit cu FCSB și Botoșani

10.02.2020 | 08:45
Biletul Zilei la pariuri 10 februarie 2020 Cota beton din doua ponturi Facem profit cu FCSB si Botosani
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 10 februarie 2020. Cotă beton din două ponturi! Facem profit cu duelurile FCSB – Academia Clinceni și Botoșani – Hermannstadt.

Pont beton din Bundesliga. FC Botoșani – Hermannstadt

FC Botoșani și Hermannstadt dispută astăzi, de la ora 17:30, penultima partidă a etapei cu numărul 24. Gazdele se află pe locul șapte, cu 36 de puncte din 23 de meciuri, la un singur punct în spatele ultimei poziții de play-off, ocupată de Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Botoșănenii au ocazia să ajungă în primele șase echipe ale campionatului în cazul în care se vor impune. În mod normal, Botoșani ar trebui să câștige pentru a nu își complica șansele la play-off. Jucătorii lui Croitoru au moralul necesar să obțină toate cele trei puncte după în etapa precedentă au obținut un succes la limită cu cei de la Chindia Târgoviște.

De partea cealaltă, sibienii sunt pe locul 10, cu 24 de puncte, neamaiavând nicio șansă matematică de a merge în play-off. Echipa lui Miriuță vine după un egal spectaculos cu Sepsi, în etapa trecută, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un duel cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,40.

Biletul Zilei la pariuri, 10 februarie 2020. FCSB – Academica Clinceni

FCSB s-a îndepărtat prima poziție după ce a pierdut chiar în fața liderului CFR Cluj, însă a recuperat trei puncte în clasament cu victorie obținută în restanță cu Voluntari, disputată joi. În acest moment, echipa lui Vintilă se află pe locul trei, cu 42 de puncte, la șase lungimi de prima poziție.

Cu gândul la derby-ul cu Dinamo din etapa viitoare, gazdele par că au doar o formalitate de îndeplinit în această seară. Diferența de valoare este prea mare în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții se află pe locul 13, primul ce duce direct în liga a doua. Au obținut doar 20 de puncte în 23 de etape și sunt obligați să strângă cât mai multe puncte pentru a începe play-out-ul cu șanse reale de a se salva de la retrogradare.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă spectaculoasă, cu peste 2,5 goluri. Cota pentru un astfel de pronostic este 1,61.

ADVERTISEMENT