Pariuri sportive

Max-profețiile lui Dragomir pentru etapa din week-end. Ce „vede” la FCSB – Farul, duelul naș-fin

Au venit max-profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa din week-end. „Oracolul de la Bălcești” a spus ce „vede” la FCSB - Farul, duelul naș-fin dintre Gică Hagi și Gigi Becali.
25.04.2024 | 19:45
Maxprofetiile lui Dragomir pentru etapa din weekend Ce vede la FCSB  Farul duelul nasfin
Max-profețiile lui Dragomir pentru etapa din week-end. Ce „vede” la FCSB – Farul, duelul naș-fin. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Se joacă din trei în trei zile în SuperLiga, iar Mitică Dragomir a oferit max-profețiile pentru etapa din weeke-end. Fostul Șef de la LPF spune că Farul Constanța va câștiga cu FCSB și anticipează o surpriză la Rapid – Universitatea Craiova.

Max-profețiile lui Dragomir pentru etapa din week-end. Ce „vede” la FCSB – Farul, duelul naș-fin

Mitică Dragomir are cele mai tari pronosticuri pentru etapa din week-end la derby-urile FCSB – Farul și Rapid – Universitatea Craiova. „Oracolul de la Bălcești” a pus lupa și pe meciuri din play-out, unde Dinamo și FC U Craiova 1948 se luptă pentru menținerea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța s-a înscris în lupta pentru poziția secundă, iar Dragomir spune că „Regele” va câștiga duelul cu finul Gigi Becali. Fostul șef de la LPF merge pe mâna lui Costel Gâlcă în Rapid – Universitatea Craiova.

„1x laDinamo – FC Voluntari, nu am încredere în Voluntari, dar mi-aș dori să scape de la retrogradare. Toată lumea vrea să îi curețe pe Voluntari și pe Mititelu. 2 solist la FC U Craiova – U Cluj, la fel și la FCSB – Farul, bate nașul.

ADVERTISEMENT

Nu se bagă Gigi în prostii (n.r. să îi dea meciul lui Gică Hagi) și nici Hagi nu se pretează la nimic. X la CFR – Sepsi și 2 la Poli Iași – UTA Arad. Merg pe X2 la Rapid – Universitatea Craiova”, spune Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

Costel Gâlcă, impact pozitiv la Universitatea Craiova: „S-a văzut schimbarea”

Sepsi OSK – Universitatea Craiova a fost debutul lui Costel Gâlcă la gruparea din Bănie, iar specialiștii FANATIK l-au lăudat pe antrenor. „Alb-albaștrii” au arătat complet schimbați față de ultimele evoluții din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Un debut pozitiv pentru Costel Gâlcă pe un teren complicat. Mi-a plăcut Craiova într-un 4-2-3-1 propus de către Costel Gâlcă. O linie de atac destul de dinamică. Ivan, după o perioadă îndelungată, reușește să înscrie. O prestație bună a echipei lui Costel Gâlcă.

Impactul a fost pozitiv vizavi de această schimbare. S-a văzut în evoluția jucătorilor și prin ceea ce au arătat în teren. Sunt 3 puncte importante în lupta pentru locul 2. Craiova a făcut o mutare foarte bună prin aducerea lui Costel Gâlcă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a impulsionat echipa, a transmis o altă stare jucătorilor. Am văzut o atitudine foarte bună din partea lor. Au alergat, Baiaram s-a apărat foarte bine în partea dreaptă. Ivan a fost disponibil la efort”, a spus Viorel Moldovan la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Max-profețiile lui Dragomir pentru etapa din week-end. Ce „vede” la FCSB – Farul, duelul naș-fin

ADVERTISEMENT