Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 26 aprilie. Meciurile de fotbal ne pot aduce un câștig de 450 lei

Biletul zilei la pariuri de vineri, 26 aprilie, ne poate aduce un câștig de aproximativ 450 de lei cu trei meciuri de fotbal din cele mai tari campionate ale lumii
25.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 26 aprilie Meciurile de fotbal ne pot aduce un castig de 450 lei
Biletul zilei la pariuri, vineri 26 aprilie. Meciurile de fotbal ne pot aduce un câștig de 450 lei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe 3 meciuri din cele mai tari campionate din lume precum, Spania, Italia și Turcia. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,50 și putem avea un câștig frumos.

3 meciuri de fotbal pentru un câștig de 450 lei cu biletul zilei

Biletul zilei de vineri, 26 aprilie, îl deschidem cu meciul din La Liga dintre Real Sociedad și Real Madrid. „Galacticii” vin după săptămâna de vis, săptămână în care s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor și au reușit să câștige și in El Clasico după un meci nebun. Formația lui Carlo Ancelotti este tot mai aproape de a câștiga un nou titlu de campioană în Spania, iar o victorie cu Real Sociedad i-ar duce și mai aproape de obiectiv.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci este cel dintre Frosinone și Salernitana, cele două echipe din Serie A care în acest moment se află pe locurile retrogradabile. Dacă echipa oaspete are șanse mari să ajungă în Serie B, Frosinone se zbate din greu pentru a juca în prima divizie din Italia și la anu, aflându-se pe locul 18, la egalitate de puncte cu Udinese, prima echipă care este în afara zonei roșii a clasamentului din Serie A.

Al treilea meci ales de tipsterii FANANTIK pentru biletul zilei, este meciul dintre Adana Demirspor și Galatasaray. Formația din capitala Turciei se află pe primul loc în acest moment, cu 90 de puncte, la doar 4 puncte distanță față de principala urmăritoare, Fenerbahce. O victorie în deplasarea de la Adana i-ar aduce și mai aproape de un nou titlu în Turcia.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,83 la partida Real Sociedad – Real Madrid

Primul meci ales de tipsterii FANATIK pentru biletul zilei de vineri, este meciul dintre Real Sociedad și Real Madrid. Cum am zis și mai sus, echipa lui Carlo Ancelotti vine după săptămâna de vis, săptămână în care i-a eliminat pe Manchester City din sferturile Champions League și au reușit să câștige și El Clasico, după ce au fost nevoiți să revină în două rânduri. După victoria din El Clasico, „Galacticii” se află în pole-position pentru câștigarea campionatului, având un avans de 11 puncte față de rivala din Catalunia.

De cealaltă parte, Real Sociedad a avut parte de un început mai modest de sezon, dar a reușit până la urmă să se redreseze și se află în acest moment pe locul 5, loc care duce în Europa League. Formația lui Imanol Alguacil trece printr-o formă bună, ajungând la 5 meciuri fără înfrângere în campionatul Spaniei.

ADVERTISEMENT

Având în vedere media de goluri pe meci ale celor două echipe, 1,4 pentru Real Sociedad și 2,2 pentru Real Madrid, și dacă ne uităm la forma celor două echipe în ultimele 5 meciuri, noi am ales să mizăm pe pronosticul „ambele echipe marchează”, care are o cotă de 1,83 la Unibet.

Partida Frosinone – Salernitana ne oferă o cotă de 1,60

Al doilea meci pe care tipsterii FANATIK l-au ales pentru biletul zilei, este meciul din Serie A dintre Frosinone și Salernitana, două echipe aflate pe locuri retrogradabile în acest moment. Echipa gazdă nu traversează cel mai bun moment, ajungând la 12 meciuri fără victorie în campionatul din Italia, serie care i-a trimis pe locul 18, primul loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Dacă Frosinone mai are șanse de a se salva de la retrogradare, fiind la egalitate de puncte cu Udinese, prima echipă care se află în afara locurilor retrogradabile, Salernitana pare împăcată cu gândul că va juca din Serie B sezonul următor. Deși matematic mai au șanse, echipa aflată pe locul 18 în acest moment are un sfârșit de sezon, cu meciuri împotriva lui Juventus sau AC Milan.

Dacă ne uităm la ultimele 5 meciuri ale gazdelor pe propriul teren, observăm că în 3 din acestea au reușit să marcheze de cel puțin o dată, iar dacă ne uitam la Salernitana, care în deplasare primește de la 2 goluri în sus, noi am ales să mizăm pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,60 la Unibet.

Adana Demirspor și Galatasaray ne oferă o cotă de 1,54 pentru biletul zilei

Ultimul meci ales de tispterii FANATIK pentru biletul zilei, este partida dintre Adana Demirspor și Galatasaray, partidă care va începe la ora 20:00, ora României. Gazdele nu se află într-o formă foarte bună înaintea meciului cu liderul din Turcia, în ultimele 5 meciuri reușind să obțină doar o victorie și se află în acest moment pe locul 11, departe de locurile care duc în cupele europene.

De cealaltă parte, formația din Istanbul are o serie de 7 victorii consecutive, serie care i-au ajutat să-și mențină primul loc în Turcia, având un avans de 4 puncte față de Fenerbahce, echipa aflată pe locul doi în acest moment. Cu o victorie în meciul de azi, Galatasaray s-ar duce la 7 puncte față de rivala de pe locul secund, cel puțin până sâmbătă, și s-ar afla în „pole-position” pentru câștigarea unui nou titlu în Turcia.

Având în vedere ultimele 5 meciuri ale celor două echipe și faptul că Adana Demirspor nu a mai reușit să o învingă pe Galatasaray din 2021, noi am ales să mizăm pe pronosticul „2 solist”, care are o cotă de 1,54 la Unibet. 

Biletul zilei la pariuri, vineri 26 aprilie. Meciurile de fotbal ne pot aduce un câștig de 450 lei
Biletul zilei la pariuri, vineri 26 aprilie. Meciurile de fotbal ne pot aduce un câștig de 450 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet cotă de 1,83 pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în meciul Real Sociedad – Real Madrid, o cotă de 1,60 pentru „peste 2,5 goluri” la partida Frosinone – Salernitana, și o cotă de 1,54 pentru „2 solist” la partida Adana Demirspor – Galatasaray, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,50. Numai bună pentru un câștig de 450 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT