Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 6 martie 2020. Cotă 2,49 din două ponturi. Facem profit cu Marseille și Koln

06.03.2020 | 12:06
Biletul Zilei la pariuri 6 martie 2020 Cota 249 din doua ponturi Facem profit cu Marseille si Koln
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 6 martie 2020. Cotă 2,49 din două ponturi. Facem profit cu Marseille și Koln. Ambele echipe trec printr-o perioadă excelentă și sunt favorite certe la duelurile pe care le dispută în această seară. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 6 martie 2020. Olympique Marseille – Amiens

Etapa cu numărul 28 din Ligue 1 debutează cu o partidă extrem de dezechilibrată. Marseille, una dintre cele mai bune echipe din Franța, primește vizita lui Amiens, una dintre principalele candidate la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Gazdele sunt mari favorite, se află pe locul secund, și vin după succesul spectaculos din deplasarea de la Nimes, unde s-au impus cu 3-2 după ce au fost conduse cu 0-1 încă din minutul 5. Pe tern propriu stau foarte bine și au o singură înfrângere în ultimele 13 partide, în toate competițiile.

De partea cealaltă, oaspeții sunt mari favoriți la retrogradare, ocupă locul 19 și se află la șapte puncte de prima poziție ce rămâne în prima ligă. Amine nu se descurcă deloc în deplasare, unde are o singură victorie obținută, în septembrie 2019, pe terenul lui Metz, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm să piardă și de această dată, cota pentru 1 solist este 1,62.

Biletul Zilei la pariuri, 6 martie 2020. Paderborn – FC Koln

De la ora 21:00, Paderborn și Koln deschid etapa a 25-a din Bundesliga. Gazdele ocupă ultimul loc în clasament, cu șanse foarte puține de a se salva. Se află la cinci puncte de poziția de baraj și la nouă în spatele ultimei ce se salvează, ocupată de Mainz.

Paderborn vine după o serie extrem de proastă, așa cum s-a întâmplat practic de cele mai multe ori până acum. Are patru înfrângeri în utlimele cinci meciuri, ultima chiar cu o contracandidată 0-2 în deplasare de la Mainz.

ADVERTISEMENT

În schimb, Koln se află într-un moment excelent și a scăpat momentan de emoțiile retrogradării. Se află pe locul 11, la opt puncte distanță de locul de baraj și la 12 peste pozițiile ce duc direct în liga a doua.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Oaspeții vin după două victorii la scor și fără să primească gol, 5-0 cu Hertha și 3-0 cu Schalke. Ne așteptăm să la un nou duel spectaculos și de această dată, pronosticul nostru este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,53.

ADVERTISEMENT