Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 aprilie 2024. Câștig de 427 de lei

Biletul zilei de marți, 23 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 427 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Premier League.
22.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 23 aprilie 2024 Castig de 427 de lei
Biletul zilei de marți, 23 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 427 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Angliei, în care se dau bătălii tari. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,27 la MaxBet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul FC Botoșani – Dinamo, din etapa a 6-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 19:30. Este un duel între două echipe aflate la ananghie.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Arsenal – Chelsea, restanță din runda a 29-a din Premier League, programată de la ora 22:00. Derby-ul londonez are o miză uriașă pentru ”tunari”.

Cotă de 1,93 de la FC Botoșani – Dinamo pentru biletul zilei

În nordul țării va avea loc o partidă extrem de importantă pentru salavarea de la retrogradare. Moldovenii sunt pe ultimul loc, dar au început să respire după ce au luat 4 puncte în ultimele 2 etape și vor să o ”îngroape” pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

După o victorie obținută în prelungiri cu Poli Iași, ”roș-albii” au scăpat printre degete un succes uriaș pe terenul lui FC U Craiova. După remiza din Bănie, Zeljko Kopic a părut pentru prima dată cu adevărat îngrijorat de soarta ”câinilor”.

Cum ambele echipe se află cu cuțitul la os, iar etapele sunt din ce în ce mai puține, este de așteptat că la Botoșani să se joace cu multă precauție. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri”, care are la MaxBet o cotă de 1,93.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Arsenal – Chelsea aduc o cotă de 2,21

Eliminată din Champions League, Arsenal a mai rămas cu un singur obiectiv pentru acest final de sezon: câștigarea titlului în Premier League. Dar misiunea se anunță a fi extrem de dificil în ciuda faptului că londonezii sunt lideri în acest moment.

La egalitate de puncte cu Liverpool, dar golaveraj superior, și un punct peste Manchester City, care are însă un meci mai puțin disputat, ”tunarii” nu mai au voie să facă pași greșiți, deoarece orice rezultat negativ este sinonim cu ieșirea din luptă.

ADVERTISEMENT

Chelsea are un sezon modest, dar faptul că nu mai există presiune o face o formație extrem de periculoasă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3,5”, pentru că și cota de 2,21 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 427 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 1,93 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” în meciul FC Botoșani – Dinamo și o cotă de 2,21 pentru ”total goluri: peste 3,5” la Arsenal – Chelsea, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,27. Numai bună pentru un câștig de 427 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT