Pariuri sportive

Max-profețiile lui Mitică pentru etapa intermediară din Liga 1. A umplut tabla de „2 solist”

Mitică Dragomir a oferit max-profețiile pentru etapa intermediară din Liga 1. „Oracolul de la Bălcești” a umplut tabla de „2 solist” în runda cu numărul șase.
22.04.2024 | 20:23
Maxprofetiile lui Mitica pentru etapa intermediara din Liga 1 A umplut tabla de 2 solist
Max-profețiile lui Mitică pentru etapa intermediară din Liga 1. A umplut tabla de „2 solist”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt derby-uri tari în etapa intermediară din Liga 1, iar Mitică Dragomir a oferit max-profețiile pentru Farul – Rapid, Universitatea Craiova – CFR Cluj și Sepsi – FCSB. „Oracolul de la Bălcești” merge pe mâna oaspeților și umple biletul de „2 solist”.

Max-profețiile lui Mitică pentru etapa intermediară din Liga 1. A umplut tabla de „2 solist”

Lupta pentru cupele europene și salvarea de la retrogradare s-a încins după ultimele rezultate din Liga 1. Dinamo București a pierdut printre degete cele trei puncte cu FC U Craiova 1948, iar „câinii roșii” merg la FC Botoșani doar cu gândul la victorie.

ADVERTISEMENT

La fel ca și la FC Botoșani – Dinamo, fostul șef de la LPF a mers pe mâna oaspeților. Și FC U Craiova 1948 are nevoie de cele trei puncte cu FC Voluntari, iar Mitică Dragomir este convins că trupa lui Adrian Mititelu va câștiga în Ilfov.

Mitică Dragomir anticipează că va fi etapa oaspeților în Liga 1 și vede o surpriză la Universitatea Craiova – CFR Cluj. Acesta spune că trupa lui Neluțu Varga va câștiga pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ce a pierdut la scor cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” spune și că Rapid București va câștiga la Farul Constanța și își va trece în cont prima victorie din play-off. Giuleștenii nu au bătut pe nimeni și au reușit să obțină un punct din derby-ul cu FCSB.

„Merg pe 2 solist FC Voluntari – FC U Craiova 1948, la fel și la FC Botoșani – Dinamo. 2 și la Farul – Rapid. 2 la Sepsi – FCSB, 2 la Universitatea Craiova – CFR Cluj, așa cred eu”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar putea să sărbătorească titlul după Sepsi – FCSB

„Roș-albaștrii” nu au câștigat în derby-ul cu Rapid București, însă FCSB are încă o șansă să câștige titlul din Liga într-un timp record. Gigi Becali poate să pornească pregătirile de sărbătoare, chiar după confruntarea cu Sepsi.

FCSB trebuie să câștige în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, iar Universitatea Craiova să nu se impună cu CFR Cluj. Formația lui Gigi Becali ar ajunge la 48 de puncte și ar fi campioni matematici în prima etapă din returul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” este deja sigur de câștigarea titlului din Liga 1, iar acum și-a făcut și planul pentru Champions League. Gigi Becali s-a înscris în lupta pentru transferul lui Louis Munteanu, împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța.

Max-profețiile lui Mitică pentru etapa intermediară

ADVERTISEMENT