Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 aprilie 2024. Câștig de 723 de lei

Biletul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 723 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Ligue 1.
23.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 aprilie 2024 Castig de 723 de lei
Biletul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 723 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și Ligue 1. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Franței, în care se întâlnesc formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,23 la Favbet și așteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Universitatea Cluj – Poli Iași, din etapa a 6-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 16:45. ”Șepcile roșii” caută să revină pe o pantă ascendentă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AS Monaco – OSC Lille, restanță din runda a 29-a din Ligue 1, programată de la ora 22:00. Franța propune un derby de Champions League.

Golurile de la Universitatea Cluj – Poli Iași aduc o cotă de 3,20

În urmă cu mai puțin de 2 luni, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău era pe cai mari atât în campionat, cât și în Cupa României. Între timp a ratat incredibil prezența în play-off și a fost eliminată în semifinalele Cupei.

ADVERTISEMENT

Porniți din pole position în play-out, clujenii au avut prestații absolut modeste și sunt fără victorie în ultimele 4 etape. La fel de adevărat este că și Poli Iași șchioapătă serios, dar parcă a mai prins culoare în obraji după succesul cu FC Voluntari.

Dacă pentru U Cluj, clubul cu cei mai mulți bani publici, meciul este doar unul de orgoliu, pentru oaspeți este capital în lupta pentru evitarea retrogradării. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri în prima repriză: peste 1”, pentru că și cota de 3,20 oferită de Favbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,26 de la Monaco – Lille pentru biletul zilei

Jocul de pe Stade Louis-II este unul extrem de interesant, între două formații care se află între primele 4 în clasament și care cu greu ar putea pierde locurile de Champions League pentru sezonul viitor.

Ambele formații traversează momente foarte bune, în ciuda faptului că Lille tocmai a pus capăt aventurii europene, după o înfrângere dramatică la loviturile de departajare în fața lui Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Monegascii sunt neînvinși de ultimele 2 luni și vor să-și mențină seria pentru a-și asigura locul secund în spatele colosului PSG. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Favbet o cotă de 2,26.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 723 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 3,20 pentru pronosticul ”total goluri în prima repriză: peste 1” în meciul Universitatea Cluj – Poli Iași și o cotă de 2,26 pentru ”1 solist” la AS Monaco – OSC Lille, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,23. Numai bună pentru un câștig de 723 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT