Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 10 ianuarie 2021. Două super derby-uri din Europa aduc un câștig de peste 350 de lei

09.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 10 ianuarie 2021 Doua super derbyuri din Europa aduc un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 10 ianuarie 2021. Un meci din Serie A și altul din Eredivisie ne vor ajuta să cumulăm o cotă de 3,61 de la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, obținem un câștig de peste 350 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu un derby din Serie A. În etapa 17-a, AS Roma primește vizita lui Inter Milano, de la ora 13:30. Cele două sunt vecine de clasament, pe podiumul condus de AC Milan cu 37 de puncte. Inter e a doua în Italia, cu 36 de puncte, în timp ce Roma ocupă poziția a treia, cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare propusă pe biletul zilei la pariuri este din Eredivisie și va începe la ora 17:45. Este vorba despre derby-ul dintre Ajax și PSV, care se dispută în etapa cu numărul 15. „Lăncierii” sunt pe primul loc, cu 34 de puncte, unul peste marea rivală, care se află pe poziția secundă.

Cotă de 2,35 pentru biletul zilei la pariuri, de la AS Roma – Inter Milano

Roma a ajuns pe ultima treaptă a podiumului după ce a obținut victorie de fiecare dată în ultimele trei etape, cu Cagliari, scor 3-2, cu Sampdoria, scor 1-0 și pe terenul lui Crotone, scor 3-1. Gazdele sunt o forță pe Olimpico. Din cele opt meciuri jucate în acest sezon de Serie A, echipa lui Paulo Fonseca a câștigat de șase ori și a remizat cu Sassuolo (0-0) și cu Juventus (2-2). Roma nu a mai pierdut acasă din 2 iulie 2020, de la 0-2 cu Udinese. A fost singura înfrângere pe Olimpico și singura în 15 runde. Ultimele cinci confruntări directe cu Inter s-au încheiat nedecis. În campionatul trecut a fost 2-2 la Roma și 0-0 la Milano, singura remiză fără goluri. Romanii nu au mai câștigat însă de șase ani contra lui Inter, de la un 3-1 obținut pe Giuseppe Meazza. Cinci zile mai târziu, fotbaliștii lui Fonseca au „Derby della Capitale”, cu Lazio.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Inter e cu gândul la primul titlu după 11 ani de secetă. Dacă ar fi câștigat în runda precedentă la Sampdoria, echipa lui Antonio Conte ar fi fost acum pe locul 1, dar a pierdut cu 1-2. A fost prima înfrângere după opt succese la rând și doar a doua din acest sezon, după 1-2 cu AC Milan, suferită în urmă cu trei luni. Pe teren străin, „nerazzurrii” au obținut cinci victorii în ultimele opt meciuri, 5-2 la Benevento, 2-0 la Genoa, 3-0 la Sassuolo, 3-1 la Cagliari și 2-1 la Verona. 13 deplasări consecutive în campionat fără înfrângere avea Inter, până etapa trecută la eșecul cu Sampdoria. Prin urmare, vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „peste 3,5 goluri”, care la Get’s Bet o cotă de 2,35.

Pronosticul „ambele echipe marchează”, în Ajax – PSV Eindhoven, aduce o cotă de 1,54

În Olanda, Ajax și PSV Eindhoven se luptă la titlu și în acest sezon. „Lăncierii” sunt pe locul 1, cu 34 de puncte, unul peste marea rivală. Gazdele au un parcurs oscilant înaintea derby-ului. În runda precedentă au făcut doar o remiză cu Willem II, scor 1-1. Cu cea mai bună ofensivă și cel mai bună apărare din campionat, 52-10, Ajax a pierdut ultimul meci 5 decembrie 2020, acasă, cu Twente, scor 1-2. A fost doar al doilea eșec din acest campionat. În schimb, PSV a suferit doar o înfrângere în Eredivisie, pe 25 octombrie, la Vitesse, scor 1-2. Înainte să joace la Amsterdam, PSV se laudă cu trei victorii consecutive, ultima cu VVV Venlo, scor 4-1. Oaspeții au al doilea cel mai bun golaveraj din Olanda, 33 de goluri marcate și 11 încasate. Așadar, vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,54.

ADVERTISEMENT

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,35 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul AS Roma – Inter Milano și o cotă de 1,54 pentru „ambele echipe marchează” pentru Ajax – PSV Eindhoven, care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 3,61. Numai bună pentru un câștig de peste 350 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT