Sporturi

Biletul zilei la pariuri, duminică, 19 noiembrie 2023. Câștig de 370 de lei

Biletul zilei de duminică, 19 noiembrie 2023, poate aduce un câștig de 370 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Euro 2024.
18.11.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 19 noiembrie 2023 Castig de 370 de lei
Biletul zilei de duminică, 19 noiembrie 2023, poate aduce un câștig de 370 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Euro 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din ultima etapă a preliminariilor Euro 2024, în care echipele joacă fără nicio presiune pentru că totul este stabilit. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,88 la SuperBet și așteptăm un profit excepțional.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Belgia – Azerbaidjan, din Grupa F, care începe la ora 19:00. Gazdele și-au asigurat locul la turneul final și vor să dea o ultimă reprezentație în fața propriului public.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Portugalia – Islanda, din Grupa J, programată de la ora 21:45. Lusitanii sunt aproape de o performanță fantastică de a încheia preliminariile cu victorii pe linie.

Golurile de la Belgia – Azerbaidjan aduc o cotă de 1,85

Întâlnirea de pe Stade Roi Baudouin din Bruxelles are o singură miză, dar și aceea de mică încărcătură. Belgia este deja calificată la Euro 2024, dar are nevoie de o victorie pentru a-și satisface orgoliul și a încheia grupa pe locul 1.

ADVERTISEMENT

După tragedia petrecută la meciul cu Suedia, care a fost întrerupt definitiv la pauză, ”dracii roșii” au evoluat din nou în fața propriilor suporteri la mijlocul săptămânii când au învins la limită Serbia într-un amical, scor 1-0.

Azerii vin după victoria ireală în fața Suediei, scor 3-0, și vor să mai facă o surpriză în finalul acestor preliminarii. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 1-3”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Portugalia – Islanda pentru biletul zilei

Lusitanii, care după Cupa Mondială din Qatar l-au adus pe banca tehnică pe spaniolul Roberto Martinez în locul lui Fernando Santos, au avut un parcurs senzațional în preliminarii cu victorii pe linie.

Este clar că portughezii nu vor vrea să scape printre degete ocazia de a semna o performanță uluitoare și de aceea victoria în fața Islandei pare doar o formalitate, mai ales că în lot sunt toate numele grele.

ADVERTISEMENT

Singura problemă pentru Cristiano Ronaldo și colegii săi o reprezintă faptul că acum 3 zile, în Liechtenstein, s-au cam chinuit și au câștigat destul de greu. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Portugalia: sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 370 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”interval goluri: 1-3” în meciul Belgia – Azerbaidjan și o cotă de 2,10 pentru ”total goluri Portugalia: sub 2,5 goluri” la Portugalia – Islanda, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,88. Numai bună pentru un câștig de 370 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT