Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 21 martie 2021. Patru goluri în La Liga, pentru un câştig de 300 de lei

20.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 21 martie 2021 Patru goluri in La Liga pentru un castig de 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 21 martie 2021. Configuraţia podiumului din La Liga se stabileşte în această seară, când Atletico şi Barcelona caută victoria în faţa unor adversari accesibili. Încercăm să profităm de cotele oferite de Get’s Bet şi ţintim un câştig de 300 de lei.

Cotă 1,71 pe biletul zilei, pentru două reuşite ale lui Atletico

Primul meci de pe biletul zilei este Atletico Madrid – Deportivo Alaves, de la 19:30, în etapa a 28-a din campionatul spaniol. Gazdele au părăsit toate competiţiile eliminatorii, astfel că La Liga este ultimul obiectiv. Sunt pe primul loc, dar Real şi Barcelona s-au apropiat ameninţător.

ADVERTISEMENT

Atletico a avut o primă parte de sezon excelentă în campionat şi, la un moment dat, avea un avans de peste 10 puncte faţă de locul secund. În 2020, a pierdut la Real Madrid şi a mai avut două remize în primele 3 jocuri. În rest, victorii pe linie, multe dintre ele cu minimum două goluri marcate. Forma bună a ţinut şi la începutul lui 2021, în ianuarie având cinci succese din tot atâtea partide. În ultimele două luni, însă, din 8 jocuri, a câştigat 3, a pierdut unul şi a remizat în 4 cazuri, iar Realul, care are un meci mai mult, e la doar 3 puncte, iar Barcelona, la patru.

Alaves este, totuşi, un adversar facil pentru elevii lui Simeone. Penultimul loc în campionat şi o singură victorie în ultimele 10 etape, oaspeţii au nevoie urgentă de puncte pentru a putea scăpa de retrogradare. Problema lor este că în deplasare au un 2021 de coşmar, reuşind să adune un singur punct, după un 0-0 la Getafe. Ultimul succes „afară“ a fost în noiembrie, un 2-1 pe terenul lui Real Madrid. În trei ultimele deplasări, însă, a primit 12 goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nici istoria meciurilor directe nu îi dă speranţe lui Alaves. A pierdut şase din precedentele 7, reuşind un singur punct, 1-1 pe teren propriu în octombrie 2019. În ultimele 4 victorii, Atletico i-a dat cel puţin două goluri adversarei. În tur, pe 3 ianuarie 2021, a fost 2-1 pentru trupa lui Simeone, care este mare favorită şi de această dată. „Peste 1,5 goluri Atletico“ are cota 1,71 la Get’s Bet.

Două goluri Barcelona, la cotă 1,76 pe biletul zilei

Cel de-al doilea meci de pe biletul zilei este Real Sociedad – FC Barcelona, de la 22:00. Ambele echipe vor juca finala Cupei Spaniei în aprilie, dar ediţii diferite. Pentru sezonul 2019-2020, Sociedad joacă împotriva lui Athletic Bilbao, în timp ce pentru ediţia actuală, Barcelona va înfrunta aceeaşi Bilbao, la două săptămâni distanţă.

ADVERTISEMENT

Real Sociedad e într-o luptă umăr la umăr cu Betis pentru calificarea în Europa League. Ambele au câte 45 de puncte, dar echipa din Sevilla a jucat deja în această rundă, astfel că orice punct obţinut de basci în faţa Barcelonei va însemna un avantaj. Speranţe de top 4 şi participare în Liga Campionilor nu prea sunt, pentru că FC Sevilla e la 9 puncte în faţă. Sociedad are o singură victorie în ultimele 4 meciuri oficiale, toate sărace în reuşite. 0-0 cu Manchester United şi eliminare din Europa League, 1-1 pe terenul Realului, 1-0 cu Levante şi 0-1 la Granada a fost parcursul recent al bascilor.

De partea cealaltă, Barcelona mai poate lupta doar pentru trofeele interne, după ce Messi şi compania au fost eliminaţi din Champions League de PSG. Catalanii au avantajul de cunoaşte rezultatele rivalelor înainte de starul meciului cu Sociedad, dar asta poate aduce şi o presiune suplimentară. Un lucru e cert: Barcelona urcă pe doi în cazul unui succes. Catalanii nu au mai pierdut în campionat din 5 decembrie, 1-2 la Cadiz, de atunci înregistrând 14 victorii şi 3 remize (doar una în 2021).

ADVERTISEMENT

Ultimul meci direct dintre cele două a avut loc la jumătatea lui ianuarie, Barcelona câştigând Supercupa la lovituri de departajare, după 1-1 în 90 de minute. În campionat, bilanţul este net în favoarea catalanilor, care nu au mai cedat din 2016. Au fost 7 victorii şi două remize. Precedentele trei vizite la San Sebastian i-au adus 7 puncte Barcelonei, care a marcat de 8 ori în total şi de cel puţin două ori în fiecare meci. „Peste 1,5 goluri Barcelona“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, patru goluri ne sunt suficiente pentru un câştig de 300 de lei. Atletico trebuie să înscrie de două ori în poarta codaşei Alaves, iar Barcelona să facă acelaşi lucru în deplasarea de la San Sebastian. Pentru aceste două pronosticuri, Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 3,03. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT