Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică , 22 noiembrie 2020. Profit de 200 de lei în marile campionate

21.11.2020 | 23:00
Biletul zilei la pariuri duminica  22 noiembrie 2020 Profit de 200 de lei in marile campionate
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică , 22 noiembrie 2020. Premier League şi La Liga, două dintre cele mai puternice întreceri interne din lume, propun două partide interesante în această seară. Am studiat oferta şi vă propunem un bilet de cotă 3,06 la Get’s Bet sau, mai bine zis, un profit potenţial de peste 200 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este Liverpool – Leicester, de la 21:15, în etapa a noua din Premier League. Este un duel între două formaţii care se aflau pe podium înaintea acestei runde, cu oaspeţii în poziţia de lider, iar „cormoranii“ două locuri mai jos.

ADVERTISEMENT

Alaves – Valencia este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Jocul contează pentru runda a zecea din La Liga. Sunt două formaţii cu moral bun, care vin după rezultate excelente înainte de pauza pentru meciurile naţionalelor.

„Ambele marchează aduce o cotă de 1,57 pe biletul zilei

Liverpool este o echipă decimată de accidentări, în special în compartimentul defensiv. Lipsesc de la acest meci Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold şi Joe Gomez doar din linia de fund. Lor le se mai adaugă căpitanul Henderson şi Oxlade-Chamberlain la mijloc, ambii accidentaţi, dar şi superstarul Salah, infectat cu virusul pandemic. Klopp va avea bătăi de cap în a forma un prim „11“, pentru că pe lângă indisponibili, mai are doi incerţi, pe Thiago Alcantara şi Fabinho.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Leicester este din nou surpriza plăcuta din prima parte a campionatului, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul precedent, când a fost singura care a ţinut pasul cu Liverpool o bună bucată de timp. „Vulpile“ au avut o evoluţie simetrică în primele 8 meciuri: trei victorii, două înfrângeri şi apoi, iaraşă trei succese. Vardy este golgheterul Premier League, cu opt reuşite, şi poate marca şi împotriva unei defensive improvizate a campioanei.

Cu excepţia ultimului duel direct, câştigat de Liverpool cu 4-0 pe terenul lui Leicester în decembrie 2019, toate confruntările dintre cele două au fost echilibrate, cel puţin din punct de vedere al scorului. Cinci din ultimele şase s-au terminat cu goluri de ambele părţi, patru fiind victorii la limită ale „cormoranilor“ şi o remiză 1-1. E greu de crezut că Alisson va reuşi să păstreze poarta intactă de data asta, iar în partea cealaltă, Schmeichel va avea probleme, în special, cu Mane şi Firmino. „Ambele marchează“ are cota 1,57 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,95 pentru al 11-lea „GG“ consecutiv în directe

Alaves vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere în La Liga, printre care un 1-1 cu Barcelona în urmă cu două etape. De altfel, cele mai recente două meciuri de campionate ale lui Alaves s-au încheiat cu scorul de 1-1. Totuşi, startul foarte prost de sezon, cu 4 înfrângeri în primele 6 runde, a făcut ca gazdele acestui meci să se claseze doar pe locul 15.

Valencia are un moral excelent după ce în jocul precedent a spulberat-o pe Real Madrid cu 4-1, după ce „galacticii“ au deschis scorul prin Benzema în minutul 23. Trei lovituri de pedeapsă transformate de Soler şi un autogol al lui Varane au stabilit scorul final. „Liliecii“ au 11 puncte după 9 meciuri şi se află pe locul 10. Ultimele 4 meciuri au fost toate de „ambele marchează“ şi au înregistrat cel puţin trei goluri pe tabelă.

ADVERTISEMENT

De la revenirea lui Alaves în prima ligă, în 2016, cele două au jucat de 10 ori una împotriva celeilalte, de opt ori în La Liga şi de două ori în Copa del Rey. Interesant este că de fiecare dată s-a înscris în ambele porţi şi o singură dată a fost remiză. Valencia are şase victorii, dintre care una pe terenul rivalei, în timp ce Alaves a învins de 3 ori (în 90 de minute), numai „acasă“. „Ambele marchează“ are cota 1,95 la Get’s Bet.

Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 noiembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, duminică, 22 noiembrie 2020

În concluzie, avem nevoie ca toate cele 4 formaţii de pe biletul zilei să înscrie pentru a ne tripla investiţia. La Get’s Bet, „ambele marchează“ are cotă 1,57 la Liverpool – Leicester şi 1,95 şi Alaves – Valencia, adică o cotă totală de 3,06 pe biletul zilei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT