Fotbal international

Live Blog La Liga etapa a 10-a. Horror Barcelona! Catalanii au pierdut cu Atletico și sunt pe locul 10. Video

22.11.2020 | 00:00
Live Blog La Liga etapa a 10a Horror Barcelona Catalanii au pierdut cu Atletico si sunt pe locul 10 Video
ADVERTISEMENT

Etapa a 10-a din La Liga, prima după ultima pauză competiţională a echipelor naţionale în Liga Naţiunilor, are loc în acest weekend pe parcursul a patru zile, începând vineri, 20 noiembrie şi încheindu-se luni, 23 noiembrie.

Partidele echipelor care vor juca săptămâna viitoare în etapa a 4-a din Champions League, Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona şi Sevilla, sunt toate programate, ca de obicei, sâmbătă, astfel încât acesta va fi momentul de vârf de interes pentru iubitorii fotbalului spaniol.

ADVERTISEMENT

Runda începe vineri seară pe stadionul din Pamplona, acolo unde echipa locală Osasuna va întâlni lanterna roşie Huesca, singura echipă din prima divizie spaniolă care încă nu a reuşit să câştige nici un meci, dar care, paradoxal, prin numărul de eşecuri, doar trei, intră lejer în top 10 la acest capitol.

Programul etapei a 10-a din La Liga

Sâmbătă, 21 noiembrie

Atletico Madrid – Barcelona 1-0 (Carrasco 45+3) VEZI VIDEO

Barcelona a pierdut al treilea meci din acest sezon, 0-1 pe terenul lui Atletico Madrid. Catalanii coboară până pe locul 10 în clasament, cu doar 11 puncte în primele 8 etape. Este unul dintre cele mai slabe sezoane ale catalanilor în ultimele două sezoane.

ADVERTISEMENT

* Min. 62. Gerard Pique iese de pe teren după ce un adversar a căzut urât pe piciorul lui. Pare să fie o accidentare gravă a fundașului, care a avut lacrimi în ochi în momentul în care a părăsit gazonul.

Echipele de start: 


Villarreal – Real Madrid 1-1 (Moreno 76 pen. / Mariano 2) – VEZI VIDEO

Final de meci! Încă un pas greșit pentru Real Madrid. “Galacticii” se împiedică în fața lui Villarreal și criza continuă la echipa lui Zidane.

ADVERTISEMENT

Sevilla – Celta Vigo 4-2

Levante – Elche 1-1

Sâmbătă, 22 noiembrie

ora 15:00 Eibar – Getafe

ora 17:15 Cadiz – Real Sociedad

ora 19:30 Granada – Valladolid

ora 22:00 Alaves – Valencia

Luni, 23 noiembrie, ora 22:00

Athletic Bilbao – Betis Sevilla


Vineri, 20 noiembrie

Osasuna – Huesca 1-1 

Real Madrid, fără Hazard şi Sergio Ramos la Villarreal în etapa a 10-a din La Liga

Real Madrid merge la Villarreal, ocupanta locului secund şi cu o serie fantastică, fără eşec, în ultimele cinci etape şi trupa lui Zinedine Zidane, care are 16 puncte, două mai puţin decât Submarinul galben, este într-o situaţie foarte proastă.

O aşteaptă un meci crucial în Champions League, la Milano cu Inter şi îl are pe belgianul Eden Hazard cu COVID şi, cel mai grav, pe căpitanul Sergio Ramos accidentat în meciul Spania – Germania. Şi Real vine după un adevărat dezastru suferit la Valencia, adică foarte aproape de Villarreal.

ADVERTISEMENT

Sevilla joacă acasă cu Celta Vigo

La Sevilla echipa locală primeşte vizita Celtei Vigo şi e mare favorită, chiar dacă nu a avut evoluţii tocmai reuşite în ultimele meciuri. Şi Sevilla se află în faţa deplasării în Rusia, la Krasnodar. Andaluzii au întrerupt etapa trecută, 1-0 acasă cu Osasuna, o serie de patru meciuri fără victorie, în timp ce Celta are cinci jocuri în care a luat doar două puncte.

Marele meci al etapei se joacă sâmbătă seară pe Wanda Metrpolitano din Madrid. Acasă la Atletico vine Barcelonaşi toată lumea aştepta prima întâlnire în La Liga ca inamici a celor doi foarte buni prieteni Luis Suarez şi Lionel Messi.

Luis Suarez ratează meciul cu Messi din motive de COVID 19!

Însă aceasta nu va avea loc, pentru că atacantul uruguayan, sosit în vară sub comanda lui Diego Simeone, a fost depistat cu coronavirus în cantonamentul echipei naţionale, înainte de meciul cu Brazilia, din preliminariile CM 2022 şi acum se află în izolare.

Liderul surpriză din Primera Division, Real Sociedad, joacă duminică şi îşi poate păstra locul, pentru că va merge la Cadiz, o nou promovată cu parcurs excelent, dar care a făcut mai multe puncte afară, semn că pe teren propriu este foarte vulnerabilă iar bascii pot profita de această situaţie.

 

ADVERTISEMENT