Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică 5 septembrie. Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 370 de lei

Biletul zilei de duminică la pariuri ne propune meciuri din grupele de calificare pentru Cupa Mondială din 2022 și ne poate aduce un câștig de 369 de lei.
04.09.2021 | 23:29
Biletul zilei la pariuri duminica 5 septembrie Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 370 de lei
ADVERTISEMENT

Două meciuri din preliminariile CM 2022, o cotă de 3,69 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce sâmbătă un câștig în valoare de aproape 370 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei selectat de noi este cel dintre Elveția și Italia, programat să înceapă la ora 21:45. Cele două s-au întâlnit și la Euro 2020, acolo unde Italia s-a impus cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei selectat de noi este cel dintre România și Liechtenstein. Partida este programată de la ora 21:45, iar reprezentativa noastră pleacă favorită, mai ales după victoria de joi cu Islanda. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit din 1999, toate disputele directe de până acum fiind adjudecate de „tricolori”.

Cotă de 2,05 pentru biletul zilei la pariuri de la meciul Elveția-Italia

Italia, campioana europeană, a remizat surprinzător în primul meci din luna septembrie, în fața vecinilor de la sud de Dunăre, Bulgaria. Golul italienilor a fost marcat de Federico Chiesa, însă naționala antrenată de Roberto Manicini s-a văzut egalată cu 5 minute înainte de pauză. În ciuda rezultatului de egalitate, Italia a rămas în continuare lider, cu 10 puncte din 12 posibile, „squadra azzurra” fiind fără meci pierdut.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Elveția vine după victoria din fața Greciei cu scorul de 2-1 și are 6 puncte din tot atâtea posibile, cu două meciuri mai puțin disputate decât adversara sa de duminică seară. Golurile Elveției în victoria cu Grecia au fost marcate de Zuber în minutul 7, respectiv Vargas în minutul 51. Pentru greci, a marcat Pavlidis în minutul 34.

Având în vedere forma celor două și meciul direct din grupele Euro 2020, acolo unde Italia s-a impus fără complicații cu scorul de 3-0, noi am ales să mizăm pe varianta „Italia câștigă”, care are o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1, 80 pentru biletul zilei la pariuri la meciul dintre România și Liechtenstein

Naționala antrenată de Mirel Rădoi începe să spere din nou la Campionatul Mondial ce are loc în 2022, după victoria în fața Islandei, scor 2-0. Golurile României au fost marcate de Dennis Man, respectiv Nicolae Stanciu. În prezent, naționala noastră se află pe locul 4 în grupa J, cu 6 puncte din 12 posibile. O victorie cu Liechtenstein i-ar apropia pe „tricolori” și mai mult de obiectivul la care toți sperăm, și anume calificarea la Mondial.

De partea cealaltă, Liechtenstein nu stă deloc bine. Naționala lui Stocklasa se află pe ultimul loc, fără niciun punct câștigat și având un golaveraj de 1-12. Singurul gol marcat de Liechenstein a fost cel din meciul cu Islanda, acolo unde a pierdut cu scorul de 4-1.

ADVERTISEMENT

Având în vedere moralul ridicat pe care jucătorii lui Mirel Rădoi îl au și diferența de valoarea dintre cele două naționale, noi am ales să mizăm pe varianta „România marchează peste 3,5 goluri”, care are o cotă de 1,80 la Get’s Bet.

Posibil câștig de peste 360 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri avem de la Get’s Bet o cotă de 2,05 pentru victoria Italiei în meciul cu Elveția și o cotă d e 1,80 pentru ca „România să marcheze peste 3,5 goluri” în meciul cu Liechtenstein, care combinate ne dau o cotă totală de 3,69. Numai bună pentru un câștig de 369 de lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT