Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 18 aprilie 2024. Câștig de 550 de lei cu meciuri europene

Biletul zilei la pariuri de joi, 18 aprilie 2024, poate aduce un câștig de 550 de lei cu ajutorul a trei meciuri din Europa League și Conference League.
17.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 18 aprilie 2024 Castig de 550 de lei cu meciuri europene
Biletul zilei la pariuri, joi, 18 aprilie 2024. Câștig de 550 de lei. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La biletul zilei de joi pariem pe trei meciuri ce au loc în returul sferturilor de finală din Europa League și Conference League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5.49 la Unibet și așteptăm un câștig numeros.

Multe goluri în Europa League la Atalanta – Liverpool, cotă 1.89

Vom începe biletul zilei de joi cu un pronostic la meciul Atalanta – Liverpool. În turul sferturilor din Europa League, italienii au reușit să facă o surpriză pe Anfield și nu au acordat nici o șansă formației lui Jurgen Klopp. Așadar, trupa de la Bergamo s-a impus cu scor 3-0, iar elevii lui Gian Piero Gasperini au încredere că pot trece de englezi.

ADVERTISEMENT

Va fi un duel în care echipa din Premier League își va dori să salveze rușinea, iar italienii vor încerca să păstreze avantajul. Astfel, la acest meci vom miza pe varianta că se vor marca “peste 3.5 goluri”. Așadar, acest pronostic la Unibet ne oferă o cotă de 1.89.

Pronostic dublu la Fenerbahce – Olympiakos, cotă 1.84

În partida tur a sferturilor de finală din Conference League, Olympiakos a reușit să se impună acasă în fața lui Fenerbahce, scor 3-2. Grecii au întâmpinat câteva dificultăți în prima manșă, iar returul nu va fi mai prietenos în Turcia.

ADVERTISEMENT

Dar așa cum ne-au obișnuit cele două echipe în prima confruntare, unde au marcat 5 goluri, am decis să mergem pe două pronosticuri care să ne ofere o certitudine pentru acest bilet. Așadar, am ales “Da – ambele echipe marchează” și “peste 2.5 goluri”. Combinate, cele două variante ne aduc o cotă de 1.84 la Unibet.

Care pe care în duelul Marseille – Benfica, cotă 1.58

Ultima partidă de pe acest bilet este Marseille – Benfica. Va fi un meci care pe care, iar cele două formații din Europa League își vor arăta colții și vor încerca să se califice în semi-finalele competiției. În turul din sferturi, portughezii s-au impus cu 2-1 în fața formației din Ligue 1. Dar francezii îi așteaptă pe “Vulturi” pe Velodrome pentru a întoarce rezultatul în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

Așadar, pentru duelul dintre Marseille și Benfica am decis să mergem pe pronosticul “Da – ambele echipe marchează”. Această variantă ne va aduce la Unibet o cotă de 1.58.

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 aprilie 2024. Câștig de 550 de lei

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 aprilie 2024. Câștig de 550 de lei
Biletul zilei la pariuri, joi, 18 aprilie 2024. Câștig de 550 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1.89 pentru pronosticul “peste 3.5 goluri” la meciul Atalanta – Liverpool, o cotă de 1.84 pentru “Da – ambele echipe marchează” și “peste 2.5 goluri” la Fenerbahce – Olympiakos și o cotă de 1.58 pentru “Da – ambele echipe marchează” la Marseille – Benfica. Combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5.49. Numai bună pentru un câștig de 549.46 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT