Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 8 februarie 2024. Câștig de 314 de lei cu fotbal

Biletul zilei la pariuri, joi, 8 februarie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 314 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
07.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 8 februarie 2024 Castig de 314 de lei cu fotbal
Biletul zilei la pariuri, joi, 8 februarie 2024, ne poate aduce un câștig de 314 de lei cu fotbal. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de joi am ales două meciuri foarte interesante din Cupa Franței și Cupa Portugaliei. Am construit o cotă totală de 4,14 la Mr. Bit, iar un potențial câștig va fi de 314 de lei, dacă vom plasa miza de 100 de lei.

Rouen – Monaco ne rezervă o cotă de 1,72 pe biletul zilei la pariuri

Rouen – Monaco este unul dintre duelurile dezechilibrate din „optimile” Cupei Franței. Partida de pe „Stade Robert Diochon” are loc joi, 8 februarie, de la ora 21:45. În turul precedent, Monaco a eliminat Rodez, în timp ce Rouen a scos-o din competiție, surprinzător, pe Toulouse.

ADVERTISEMENT

Va fi prima întâlnire directă din istorie între Rouen și Monaco. Echipa din a treia ligă franceză ocupă locul 7 în clasament. De cealaltă parte, Monaco se află pe poziția a 5-a în Ligue 1. Rouen a pierdut ultimele două meciuri în campionat cu Nimes (0-2) și Versailles (1-2).

În schimb, Monaco a suferit o singură înfrângere în ultimele 6 partide, dar echipa lui Adi Hutter are două remize consecutive în Ligue 1. Vom alege varianta „Pauză/Final: 2/2”, care are la Mr. Bit o cotă de 1,72, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Vizela – Benfica sare în ajutor cu o cotă de 2,40

Vizela – Benfica este un duel programat în sferturile de finală ale Cupei Portugaliei. Duelul va avea loc joi, 8 februarie, de la ora 21:45. Câștigătoarea acestui duel va da piept în semifinale cu învingătoarea din meciul Leiria – Sporting.

Va fi cea de-a doua întâlnire a sezonului între Vizela și Benfica. În meciul tur din campionat, „vulturii” s-au impus la limită, scor 2-1. De altfel, Vizela nu a reușit până acum să câștige vreodată împotriva formației din capitala Portugaliei.

ADVERTISEMENT

În cele 7 meciuri directe, Benfica a câștigat de 6 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În campionat, Benfica este lider, în timp ce Vizela este pe ultimul loc și luptă pentru salvarea de la retrogradare. Vom alege varianta „total goluri: peste 3,5”, care are la Mr. Bit o cotă de 2,40.

Biletul zilei la pariuri, joi, 8 februarie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 314 de lei

Biletul zilei la pariuri, joi, 8 februarie 2024.
Biletul zilei la pariuri, joi, 8 februarie 2024.

Astfel, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Mr. Bit o cotă de 1,72 pentru pronosticul „Pauză/Final: 2/2” în meciul Rouen – Monaco și o cotă de 2,40 pentru „total goluri: peste 3,5” la Vizela – Benfica, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,14. Numai bună pentru un câștig de 314 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT