Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 9 septembrie 2021. Câștig de peste 380 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din semifinalele US Open

Biletul zilei de joi, 9 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 384 de lei cu ajutorul a două înfruntări din tenis.
08.09.2021 | 23:24
Biletul zilei la pariuri joi 9 septembrie 2021 Castig de peste 380 de lei de la Gets Bet cu meciuri din semifinalele US Open
ADVERTISEMENT

Două înfruntări din faza semifinalelor turneului de Grand Slam de la New York, US Open, vă propunem pentru biletul zilei de joi, 9 septembrie 202. În prima înfruntare vom urmări perechile John Peers/Filip Polasek și Jamie Murray/Bruno Soares, care vor lupta pentru un loc în finala turneului, de la ora 19:00. Târziu în noapte, de la ora 02:00, vom afla și prima finalistă din turneul de simplu feminin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,84 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de joi, 9 septembrie 2021, la pariuri, cu meciul din turneul de dublu masculin, dintre John Peers/Filip Polasek și Jamie Murray/Bruno Soares. Perechea britanico-braziliană este favorită la casele de pariuri, însă noi vom miza pe o surpriză și vom încerca să argumentăm de ce.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mizăm pe o victorie lejeră a favoritei în disputa dintre Leila Fernandez și Arina Sabalenka, referindu-ne evident la sportiva din Belarus, jucătoarea cel mai bine clasată în topul WTA (locul 2), rămasă în competiția de la New York.

Meciul dintre perechile John Peers/Filip Polasek și Jamie Murray/Bruno Soares ne aduce o cotă de 2,10 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de tenis dintre John Peers/Filip Polasek și Jamie Murray/Bruno Soares, din cadrul turneului de dublu masculin. Programată de la ora 19:00, această partidă îi are ca favoriți pe Murray și Soares.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cum spuneam, noi vă propunem să mizați pe victoria perechii Peers/Polasek. Primul se bucură de cea mai bună prestație a lui US Open în ultimii patru ani.

Australianul și slovacul Filip Polasek au avut nevoie doar de 58 de minute pentru a-și rezerva locul în semifinale, obținând o victorie mai mult decât convingătoare cu 6-2 6-3 împotriva mlt mai titraților Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Jamie Murray și Bruno Soares nu au făcut altceva decât să confirme așteptările prin accederea în penultimul act al US Open, însă o întâlnire de acest gen poate oricând să ofere mari surprize pariorilor și exact pe asta mizăm și noi. Vom merge pe mâna perechii John Peers/Filip Polasek ”1 solist”, care are o cotă de 2,10 la Get’s Bet.

Cotă de 1,83 pe biletul zilei la meciul Leila Fernandez – Arina Sabalenka

A doua propunere de pe biletul zilei de joi, 9 septembrie 2021, este și ea la fel de interesantă, doar că de această dată vorbim de o dispută din semifinalele întrecerii de simplu feminin. A spus deja că înfruntarea dintre Leila Fernandez și Arina Sabalenka are o singură faorită, jucătoarea din Belarus și pe victoria e ne vom contura propunerea.

ADVERTISEMENT

Fernandez trece prin cea mai bună etapă a carierei sale și nu există nicio îndoială că acesta este doar începutul ascensiunii sale în elita mondială. Era important ca Leila să înțeleagă că este capabilă să concureze pe picior de egalitate cu jucătoarele de top, iar ea, aparent, a reușit să realizeze acest lucru.

Însă, Sabalenka a arătat la New York că este la rândul ei într-o formă extraordinară, ceea ce i-a permis să treacă aproape fără probleme de toate adversarele întâlnite. Sabalenka a pierdut doar un set în acest turneu și doar datorită relaxării ei excesive. Reprezentanta Belarusului a triumfat ușor ultimele patru meciuri și, dacă totul merge bine în disputele rămase, atunci va câștiga cu siguranță primul titlu major. La urma urmei, ea pornește în toate întâlnirile viitoare în statutul de favorită.

Această partidă ar trebui să fie complet la discreția Arinei Sabalenka. Jucătoarea din Belarus o întrece pe tânăra adversară atât în ​​experiență, cât și în clasă, iar noi vom miza pe un ”handicap de -4,5” în favoarea ei, care are la Get’s Bet o cotă de 1,83.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 384 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 9 septembrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 3,84 pentru pronosticul ”scor corect 1” în meciul din semifinala masculină de la dublu, John Peers/Filip Polasek vs Jamie Murray/Bruno Soares și o cotă de 1,83 pentru ”handicap -4”, în favoarea jucătoarei din Belarus, în disputa Leila Fernandez – Arina Sabalenka, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,39, numai bună pentru un câștig de 639 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT