Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 11 ianuarie 2021. Un meci din Serie A și unul din LaLiga aduc un câștig de peste 400 de lei

10.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 11 ianuarie 2021 Un meci din Serie A si unul din LaLiga aduc un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 11 ianuarie 2021. Un meci din Serie A și altul din LaLiga ne vor ajuta să cumulăm o cotă de 4,32 de la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, obținem un câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu un meci din Serie A. În etapa 17-a, Spezia primește vizita Sampdoriei, de la ora 21:45. Cele două se află în a doua jumătate a clasamentului și au neapărat nevoie de puncte.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare propusă pe biletul zilei la pariuri este din LaLiga și va lua startul la ora 20:00. Este vorba despre confruntarea dintre Elche și Getafe, din etapa cu numărul 18. La fel ca în cazul partidei din Italia, meciul are loc între două formații cu parcurs modest în campionat.

Cotă de 1,80 pentru biletul zilei la pariuri, de la Spezia – Sampdoria

Spezia și Sampdoria trag cortina peste etapa a 17-a din Serie A. Gazdele sunt pe locul 16, cu 14 puncte, la egalitate cu Cagliari și Genoa, la două lungimi de zona fierbinte a clasamentului. După opt runde în care nu a reușit să câștige, Spezia a reușit surpriza la început de an, în runda precedentă, atunci când a învins-o pe Napoli, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Sampdoria este pe locul 11 în clasament, cu 20 de puncte și, dacă nu pierde, poate urca peste Benevento. Oaspeții vin după un succes de răsunet, obținut etapa trecută, cu Inter Milano, scor 2-1. A fost prima înfrângere pe care a suferit-o echipa lui Antonio Conte după opt succese. Anterior, Sampdoria încheiase anul cu o înfrângere, scor 2-3, cu Sassuolo și continuase la fel și în prima partidă din 2021, pe Olimpico, cu Roma, scor 0-1. Prin urmare, vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „peste 2,5 goluri”, care la Get’s Bet o cotă de 2,35.

Pronosticul „ambele echipe marchează”, în Elche – Getafe, aduce o cotă de 2,40

Înainte să primească vizita lui Getafe, Elche este pe locul 18 în LaLiga, loc retrogradabil. Gazdele au doar 16 puncte obținute în cele 15 meciuri pe care le-au jucat și au un golaveraj de 13 la 18. În ultimele cinci partide, Elche a bifat doar două remize, în timp ce restul partidelor au fost pierdute. Cele două puncte au fost obținute din partidele cu Real Madrid și Osasuna.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Getafe are doar patru puncte câștigate în ultimele cinci meciuri și e a 16-a în LaLiga. Echipa de la periferia Madridului e una dintre cele mai slabe din acest campionat. În ultimele cinci meciuri, madrilenii au dat doar trei goluri, golaverajul fiind de 12 la 18. Cu toate acestea, suntem optimiști că cele două echipe se vor deschide și vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „ambele echipe marchează”, care la Get’s Bet are o cotă de 2,40.

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în meciul Spezia – Sampdoria și o cotă de 2,40 pentru „ambele echipe marchează” în Elche – Getafe, care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 4,32. Numai bună pentru un câștig de peste 400 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT