Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 20 aprilie 2021. Meciurile din Anglia și Germania ne aduc aproape 330 de lei!

19.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 20 aprilie 2021 Meciurile din Anglia siGermania ne aduc aproape 330 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 20 aprilie 2021, ne poate aduce un câștig de 327 de lei mulțumită unei cote totale de 3,27  oferită de  Get’s Bet  pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din Anglia și Germania.

Pentru început vă propunem un pronostic din Bundesliga. Întâlnirea la care ne-am oprit are implicații atât în partea superioară a clasamentului, cât și la retrogradare. FC Koln – RB Leipzig (ora 19:30) este genul de meci în care ne așteptăm la multe goluri și parcă am miza pe o remiză. Vom detalia în cele ce urmează de ce.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua selecție aduce față în față două dintre echipele implicate, din nou, în lupta pentru evitarea retrogradării, respectiv supremație, din Premier League, Brighton și Chelsea, aceasta din urmă cu șanse reale să prindă locul 4 la finalul sezonului, ultimul care duce în Liga Campionilor. În mod normal ar trebui să asistăm la revenirea în prima echipă a lui Brighton a internaționalului român Florin Andone, dar nu acesta este motivul pentru care am ales acest meci.

Goluri de ambele părți în FC Koln – RB Leipzig ne aduc o cotă de 1,90

Întâlnirea dintre FC Koln și RB Leipzig este mai mult decât atractivă tocmai pentru că în joc sunt puncte importante în cei doi poli ai clasamentului. ”Țapii” sunt aproape de o revenire în eșalonul secund, dar nici nu se poate spune că au ieșit din calculele salvării.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

La Koln se poate întâmpla orice. Pe de o parte, gazdele au o echipă solidă, care în mod normal nu ar trebui să se afle în situația de față, să lupte pentru evitarea retrogradării, dar de mai bine de două luni trupa din Koln nu se regăsește. Acasă, însă, rămâne o echipă imprevizibilă, oricare ar fi adversarul pe care îl găzduiește.

RB Leipzig este echipa minune din Bundesliga, ba chiar și la nivel european trupa finanțată de colosul mondial în băuturi energizante a arătat că poate să fac față. Însă, suntem pe final de sezon, unul solicitant pentru Leipzig, dovadă ultimul rezultat, de la sfârșitul săptămânii, 0-0 acasă cu Hoffenhaim. Dată fiin situația din clasament și nevoie de puncte vom miza pe varianta „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,90 la  Get’s Bet .

ADVERTISEMENT

În Premier League, Chelsea nu-și mai permite experimente, iar noi avem o cotă de 1,71 pe cel puțin un gol al albaștrilor

Doar șapte etape mai sunt programate în Premier League și lupta pentru ultimul loc care duce în Liga Campionilor este încrâncenată. West Ham, Chelsea, Liverpool, ba chiar și nefericita Tottenham, încă mai speră că va încheia sezonul în ”big four”.

Evident că într-un duel Chelsea – Brighton, prima angajată în lupta pentru glorie, a doua în bătălia perfidă a evitării retrogradării, vom alege valoarea și experiența albaștrilor de pe Stanford Bridge. Nu este genul de echipă, Chelsea, care să-și țină fanii liniștiți în fața televizoarelor. A chiar a comis-o recent, acasă, cu West Brom.

ADVERTISEMENT

De această dată lucrurile sunt ceva mai simple, și complicate deopotrivă. O victorie ar duce-o pe Chelsea pe locul pe care îl vânează, pe când, fie și un rezultat de egalitate le-ar prelungi agonia. Pe de altă parte vom argumenta pariul ales și pe aceea că Brighton este cel mai bine poziționată echipă dintre cele care luptă pentru salvare, deci un eșec la Londra nu e chiar o sperietoare, dar suntem convinși că-și vor vinde scump pielea. Mizăm așadar pe „ambele marchează”, care are o cotă de 1,71 la  Get’s Bet .

327de lei câștigați cu biletul zilei din 20 aprilie

În concluzie, cele două dueluri din Bundesliga și din Anglia ne aduc o cotă totală de 3,27 la  Get’s Bet , iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm evoluții curajoase, deschise, cu goluri multe. Dacă adăugăm și ingredientul principal, câștigul de 327 de lei, avem parte de o după amiază și o seară care ne vor face să trăim la maximum emoția celor două jocuri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: