Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 24 septembrie 2022. Câștig de 300 de lei cu meciuri din Liga Națiunilor

Biletul zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 300 de lei cu ajutorul a două partide din Liga Națiunilor.
23.09.2022 | 22:55
Biletul zilei la pariuri sambata 24 septembrie 2022 Castig de 300 de lei cu meciuri din Liga Natiunilor
Meciurile rundei a 5-a din Liga Națiunilor ne pot aduce un câștig de 285 de lei cu biletul zilei la pariuri
ADVERTISEMENT

După biletul câștigător de joi, încercăm să mai bifăm un “verde”. Pentru biletul zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2022, am selectat dueluri din etapa a 5-a din Liga Națiunilor. Suntem încrezători că putem bifa un nou succes. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,85 la Superbet.

Meciurile rundei a 5-a din Liga Națiunilor ne pot aduce un câștig de 285 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2022, cu meciul dintre Serbia – Suedia, din cadrul Grupei 4, Divizia B. Se anunță o partidă mai mult decât interesantă, în care locul 1 în grupă e principalul obiectiv pentru reprezentativa gazdă!

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la disputa dintre Spania – Elveția, din cadrul Grupei 2, Divizia A. Spania e lider înaintea ultimelor două etape, dar are un avantaj minim în fața Portugaliei. Meciul de sâmbătă se traduce prin victorie obligatorie!

Cotă de 1,90  pe biletul zilei în disputa Serbia – Seudia

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2022, vine de la meciul Serbia – Suedia. Cele două naționale sunt vecine de clasament, însă doar sârbii au șanse reale la primul loc. Și implicit la promovarea în Divizia A. Cum această partidă e ultima acasă, în fața propriilor suporteri, atât în Liga Națiunilor, cât și înainte de Mondial, sârbii nici nu iau în calcul alt rezultat în afara victoriei!

ADVERTISEMENT

Suedia e pe locul trei în grupă, cu doar trei puncte adunate. Singura victorie a venit chiar în prima etapă din această ediție a Ligii Națiunilor, 2-0 pe terenul ultimei clasate, Slovenia. Principalul obiectiv care stă în picioare pentru ultimele două etape e evitarea ultimei poziții, care duce în Divizia a treia.

Se anunță un meci mai mult decât disputat între Serbia și Suedia. Cele două naționale au obiective diferite în aceste ultime două meciuri rămase de disputate. Sârbii sunt încă în cărți pentru prima poziție, în timp ce suedezii vor să evite ultima poziție. Cu fanii în spate, Serbia va ataca din primul minut poarta scandinavilor, iar în aceste condiții vom miza pe “1 solist”, la o cotă de 1,90 oferită de către cei de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Spania – Elveția, pariu într-o cotă de 1,50 la biletul zilei

Pentru ce de-a doua alegere, mergem la Zaragoza, pentru disputa dintre Spania și Elveția. Ibericii sunt pe primul loc în Grupa 2 din Divizia A, dar avansul față de Portugalia e de doar un singur punct. Chiar dacă Luis Enrique nu se poate baza pe mai mulți jucători de bază, Spania are un lot numeros, dar și valoros. Morata, Gavi sau Torres vor fi titulari în disputa contra elvețienilor.

Elveția e lanterna roșie a Grupei 2 și va încerca să scape de ultima poziție în ultimele două partide rămase. Și implicit de retrogradarea în Divizia B. Lotul reprezentativei pregătite de Murat Yakin nu arată deloc rău și în nici un caz nu e demn de ultima poziție. Doar că neșansa și-a spus cuvântul, mai ales în meciurile cu primele două clasate. Elvețienii vor încerca să facă un meci cât mai bun în fața liderului grupei!

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci interesant între cele două naționale. În tur, Spania s-a impus cu 1-0 și nu ar zice „nu” unui scor identic. Dar ținând cont de faptul că partida se desfășoară pe tărâm iberic și fanii vor fi în spatele La Furia Roja, ne așteptăm la un meci cu mai multe goluri. Noi vom miza însă pe forța elevilor lui Enrique și vom merge pe victoria gazdelor, la o cotă de 1,50 oferită de către cei de la Superbet.

Un eventual profit de 185 de lei pentru biletul zilei

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 24 septembrie 2022
Biletul zilei la pariuri, sâmbătă 24 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 24 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,90 pentru „1 solist ” în disputa Serbia – Suedia și o cotă de 1,50  pentru „victorie Spania” în disputa dintre Spania – Elveția , combo care însumează o cotă totală de 2,85. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 285 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT