Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 22 decembrie. Câștig de 640 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de vineri la pariuri ne poate aduce un câștig de aproximativ 640 de lei, cu două meciuri de fotbal din SuperLiga și Serie A.
21.12.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 22 decembrie Castig de 640 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de vineri la pariuri ne poate aduce un câștig de aproximativ 640 de lei. FOTO: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Două meciuri de fotbal programate vineri în Europa ne pot aduce un câștig de aproape 640 de lei cu biletul zilei la pariuri, dacă alegem să mizăm pe el suma de 100 de lei. Partidele sunt din SuperLiga României și Serie A, iar cota totală pe care am obținut-o de la NETBET este de 6,39.

Cotă de 3,38 de la Dinamo – FC Voluntari pentru biletul zilei de vineri la pariuri

Dinmao – FC Voluntari este meciul care închide anul 2023 în SuperLiga României. Partida se joacă vineri, de la ora 20:30 pe stadionul „Arcul de Triumf”, și este prima noastră alegere pentru biletul zilei la pariuri.

ADVERTISEMENT

După o secetă de patru luni, în care nu a simțit gustul victoriei (culmea, ultimul succes fusese în august chiar contra adversarului de vineri), Dinamo s-a impus runda precedentă pe terenul „lanternei” FC Botoșani și începe să spere că va reuși minunea să se salveze de la retrogradare. O promite antrenorul croat Zeljko Kopic, o promit și jucătorii, dar vorbele au nevoie și de acoperire pe teren

Pentru aceasta, lotul trebuie însă întărit serios în pauza de iarnă, conducerea lucrează deja la acest lucru, dar mai întâi trebuie obținute cele trei puncte în meciul cu FC Voluntari. Fără ele, succesul de la Botoșani nu are nicio valoare și ceea ce le vor rămâne „câinilor” vor fi doar speranțe deșarte.

ADVERTISEMENT

Îmbucurător pentru Dinamo este că în ultima perioadă lucrurile încep să se miște în ofensivă, compartiment care a scârțâit serios în acest sezon. Dar și Voluntariul lui Ilie Poenaru e un adversar care marchează aproape meci de meci, deci nu e exclus să avem parte de goluri multe. Am merge, totuși, pe mâna „alb-roșiilor” și vom miza pe pronosticul combinat „1X și peste 2,5 goluri”, care are o cotă excelentă de 3,38 la NETBET.

Salernitana – AC Milan ne oferă o cotă de 1,89 pentru biletul zilei de vineri la pariuri

Tot la o combinație de șansă dublă și goluri multe ne-am oprit și la cel de-al doilea meci selectat pentru biletul zilei de vineri la pariuri. Este vorba despre Salernitana – AC Milan, programat de la ora 21:45 în etapa 17 din Serie A.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre două echipe care în ultimele 5 partide disputate au oferit de fiecare dată „over 2,5 goluri” și care marchează constant, indiferent de terenul pe care evoluează. Astfel că, logic, atenția noastră se va îndrepta spre acest pronostic.

Numai că îl vom combina și cu șansa dublă. AC Milan este clar echipa mai bună, pornește favorită, dar nu ne vom hazarda însă pe un solist. Vom merge la siguranță pe combinația „X2 și peste 2,5 goluri în meci”, care are o cotă de 1,89 la NETBET.

ADVERTISEMENT

Posibibil câștig de 640 de lei cu biletul zilei de vineri la pariuri

biletul zilei
Biletul zilei la pariuri, vineri 22 decembrie

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la NETBET o cotă de 3,38 pentru pronosticul „1X și peste 2,5 goluri” în meciul Dinamo – FC Voluntari și o cotă de 1,89 pentru „X2 și peste 2,5 goluri” la Salernitana – AC Milan. Combinate pe un singur bilet obținem o cotă totală de 6,39, numai bună pentru un câștig de aproape 640 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT