Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 22 ianuarie 2021. Golurile ne aduc un câștig de peste 250 de lei

21.01.2021 | 23:32
Biletul zilei la pariuri vineri 22 ianuarie 2021 Golurile ne aduc un castig de peste 250 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 22 ianuarie 2021. Astăzi e ziua în care ne axăm în principal pe goluri, la două meciuri din Bundesliga și Ligue 1, iar cota de 2,52 obținută de la Get’s Bet ne-ar putea aduce un câștig de peste 250 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei.

Borussia Monchengladbach – Borussia Dortmund este primul meci pe care vi-l propunem pentru biletul zilei de vineri la pariuri. Partida va începe la ora 21:30 și contează pentru etapa a 18-a din Bundesliga, prima a returului.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre PSG și Montpellier, din etapa a 21-a din Ligue 1, ora de start fiind 22:00.

Golurile din Monchengladbach – Dortmund aduc o cotă de 1,71 pentru biletul zilei la pariuri

Monchengladbach – Dortmund este, fără îndoială, cel mai tare meci al etapei cu numărul 18 din Bundesliga, prima a returului. Se întâlnesc două dintre cele mai puternice echipe din prima ligă germană, ambele calificate în primăvara Ligii Campionilor, iar de aici și așeptările foarte mari pe care le avem de la acest joc.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Monchengladbach și Dortmund sunt două formații care iubesc golul, dovadă fiind faptul că ambele au marcat cel puțin o dată în ultimele 10 partide disputate în Bundesliga. Fiecare are o medie de aproape două goluri înscrise pe meci, iar ultimele 3 directe au dat semnul „peste 2,5 goluri”. Deci există premisele pentru un meci spectaculos, în care să asistăm la multe modificări de scor pe tabela de marcaj.

Fiind vorba de o întîlnire între două echipe de valori apropiate, este greu de dat un pronostic pe un solist. Dortmund ar pleca ușor favorită, prin prisma poziției din clasament, însă Gladbach s-a descurcat mereu bine împotriva granzilor. Cel mai recent exemplu este fabuloasa victorie cu 3-2 obținută în fața lui Bayern Munchen în urmă cu două etape, când a reușit să revină miraculos după ce fusese condusă cu 0-2.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă l-a recuperat pe golgheterul Haaland, Dortmund se prezintă la  acest meci după două rateuri la rând, 1-1 pe teren propriu cu Mainz și 1-2 la Leverkusen. A cam ieșit din lupta pentru titlu, căci Bayern s-a dus la 10 lungimi în față, dar rămâne în continuare în joc pentru un loc de Liga Campionilor, acolo unde e aglomerație foarte mare.

În aceste condiții, un egal nu ar conveni nimănui în această seară, așa că fiecare dintre cele două va forța victoria. Asta înseamnă că ambele echipe vor lăsa prudența deoparte și vor miza pe cartea atacului, astfel că, foarte probabil, vom asista și la goluri. Cât mai multe și în ambele porți, dacă se poate… De aceea, recomandarea noastră pentru acest meci este „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

1,47 e cota de la PSG – Montpellier pentru biletul zilei la pariuri

După un parcurs ezitant în campionat, soldat și cu demiterea lui Thomas Tuchel, PSG și-a  revenit sub comanda lui Mauricio Pochettino și e din nou lider în Ligue 1. E drept, la egalitate de puncte cu Lille, ocupanta locului secund, dar lucrurile au reintrat pe un făgaș normal. Două victorii și un egal (la debut) a înregistrat argentinianul, iar acum se pregătește pentru un nou succes.

E greu de crezut că Montpellier îi va putea pune probleme, mai ales că a fost mereu victimă sigură în meciurile cu PSG. Echipa din capitala Franței a câștigat lejer ultimele 4 partide directe de pe teren propriu, iar în 3 dintre acestea diferența a fost de cel puțin 4 goluri!!! În plus, indiferent de locul de disputare, în ultimele 5 meciuri dintre cele două echipe s-au marcat cel puțin 4 goluri, iar PSG a câștigat 4 dintre acestea.

Analizând aceste date statistice, concluzia nu poate fi decât una singură: ar trebui să asistăm la un meci spectaculos, cu multe goluri, în care PSG va fi vioara întâi. Drept pentru care ne îndreptăm atenția spre varianta „1 solist și peste 2,5 goluri”, care ni se pare cel mai plauzibilă, cota ofertă de Get’s Bet pentru acest pronostic fiind de 1,47.

Posibil câștig de peste 250 de lei cu biletul zilei de vineri la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” în meciul Monchengladbach – Dortmund și o cotă de 1,47 pentru „1 solist și peste 2,5 goluri în meci” la PSG – Montpellier, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,52. Numai bună pentru un câștig de peste 250 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT