Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 iulie 2020. Profit de 123 de lei în campionatul Elveţiei

30.07.2020 | 22:35
Biletul zilei la pariuri vineri 31 iulie 2020 Profit de 123 de lei in campionatul Elvetiei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 iulie 2020. Pentru astăzi am pregătit un bilet cu două meciuri capitale pentru situaţia de la retrogradare în campionatul elveţian. Este penultima etapă, iar Sion şi Thun se luptă de la distanţă să evite locul de baraj. Ambele partide încep la 21:30. De asemenea, Young Boys se poate încorona campioană. Cota totală a biletului zilei este de 2,23 la Fortuna.

Primul meci de pe biletul zilei este Sion – Young Boys. Deşi cele două se află la capete opuse ale clasamentului, Sion pe 8, imediat deasupra locului de baraj, şi YB pe prima poziţie, meciul se anunţă echilibrat şi disputat, dar oaspeţii au prima şansă.

ADVERTISEMENT

Thun – FC Basel este a doua confruntare de pe biletul zilei. Şi în acest caz, la prima vedere, pare un duel dezechilibrat, între locurile 9 şi 3, dar nevoia de puncte a gazdelor poate întoarce rezultatul în favoarea lor.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 iulie 2020. Young Boys, campioană dacă bate

Sion este antepenultima înaintea acestei etape. Are 36 de puncte, la egalitate cu următoarea clasată, şi se chinuieşte să evite locul de baraj. Rezultatele din ultimul timp îi dau dreptul să spere. N-a mai pierdut de 6 runde, cu 3 victorii şi 3 remize. Precedentele 3 directe cu Young Boys au fost strânse şi s-au terminat, invariabil, cu victoria celor de la YB la un gol diferenţă.

ADVERTISEMENT

Young Boys se află pe prima poziţie a clasamentului, la 5 puncte în faţa locului 2 ocupat de St. Gallen. Ar putea câştiga titlul din această rundă, chiar şi cu o înfrângere, dacă rivalii nu se impun pe teren propriu în faţa ultimei clasate. Vor căuta, totuşi, cele 3 puncte cu Sion, care  înseamnă automat titlul pentru Young Boys, mai ales că în ultima etapă au derby-ul cu St. Gallen. „2 solist“ are cota 1,52 la Fortuna.

Thun poate da un tun

Thun e a noua, pe loc de baraj, şi întâlneşte un adversar dificil, dar care nu mai are pentru ce să lupte. Orice punct este binevenit, dar victoria ar fi extraordinară, Gazdele de azi sunt la egalitate de puncte cu Sion şi ar căpăta un avans de 3 puncte înaintea ultimei etape dacă liderul Young Boys se impune pe terenul contracandidatei lui Thun. De cinci etape, Thun nu a pierdut!

ADVERTISEMENT

FC Basel nu are cel mai bun sezon şi e abia pe locul 3. La poziţia secundă mai are şanse teoretice, dar nu se schimbă nimic major. Tot în Europa League joacă, fie că termină pe 2, fie că termină pe 3. Aşadar, oaspeţii nu au de ce să se omoare cu firea. Ultimul meci direct cu Thun, în februarie, la Basel, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, aşa că nu ar fi o surpriză prea mare să se întâmple la fel şi acum. Alegem siguranţa unui „1X“, pentru care Fortuna oferă cota 1,47.

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 iulie 2020
Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 iulie 2020

În concluzie, penultima etapă din campionatul Elveţiei ne poate aduce un profit de 123 de lei. Fortuna oferă cota 2,23 pentru victoria lui Young Boys pe terenul lui Sion, coroborată cu înfrângerea lui FC Basel la Thun.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT