Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 8 ianuarie 2021. Golurile ne aduc un câștig de 280 de lei

07.01.2021 | 23:31
Biletul zilei la pariuri vineri 8 ianuarie 2021 Golurile ne aduc un castig de 280 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 8 ianuarie 2021. Un meci din Bundesliga și altul din La Liga, o cotă totală de 2,79 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 280 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu un super meci din Bundesliga: de la ora 21:30 se întâlnesc Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen, două dintre forțele campionatului, ambele calificate în primăvara Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din La Liga, începe la ora 22:00 și le pune față în față pe Celta Vigo și Villarreal, ocupantele locurilor 8, respectiv 5 în clasament.

Cotă de 1,55 pentru biletul zilei de la Monchengladbach – Bayern Munchen

Etapa a 15-a din Bundesliga debutează vineri seara cu Borussia Monchengladbach – Bayern Munchen, un super meci în care se întâlnesc două dintre echipele calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Ar fi fost capul de afiș al rundei dacă sâmbătă nu ar fi fost programat un alt duel la vârf, între RB Leipzig și Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Borussia Monchengladbach este una dintre cele mai ofensive echipe din Bundesliga, chiar dacă rezultatele înregistrate în ultima perioadă nu au fost tocmai satisfăcătoare: două victorii, două egaluri și o înfrângere în ultimele 5 partide disputate în toate competițiile. Totuși, a reușit să marcheze în acest interval nu mai puțin de 11 goluri, ceea ce nu-i stă la îndemână oricui. Din acest punct de vedere, e clar că problema lui G’ladbach e în defensivă, pentru că primește goluri cu foarte mare ușurință. De altfel, în 4 dintre ultimele 5 meciuri disputate de „alb-verzi” în Bundesliga s-a înregistrat semnul „GG”, iar în 3 dintre acestea s-a marcat de cel puțin 3 ori.

Nici Bayern nu stă foarte bine la capitolul apărare, trupa lui Hansi Flick primind gol în ultimele 7 meciuri disputate în campionat. E drept, a și marcat în fiecare, iar în 5 dintre ele a făcut-o de cel puțin două ori. Etapa trecută a fost foarte aprope de o umilință pe teren propriu în fața codașei Mainz, de care a fost condusă cu 2-0, dar a reușit o revenire extraordinară după pauză, când a reușit să înscrie de 5 ori, în special datorită prestației de excepție a polonezului Lewandowski.

ADVERTISEMENT

De goluri multe am avut parte mai mereu și în confruntările dintre Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen. Ultimele 3 directe au fost toate cu goluri în ambele porți și cu cel puțin trei reușite pe tabela de marcaj. Astfel că spre acest pronostic ne vom îndrepta și noi atenția. Ne așteptăm să înscrie ambele echipe, dar vom plusa și vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta „GG și peste 2,5 goluri în meci”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,55.

„Ambele marchează” la Celta Vigo – Villarreal aduce o cotă de 1,80 la biletul zilei

Celta Vigo – Villarreal, din etapa a 18-a a campionatului Spaniei, este un alt meci interesant programat vineri seara în fotbalul european. Și aici se anunță un duel spectaculos, cu goluri multe, dacă ar fi să ne luăm după statistici și după rezultatele directe.

ADVERTISEMENT

Și Celta, dar și Villarreal, sunt două formații care marchează aproape etape de etapă, dar care primesc gol la fel de ușor. De aceea, semnul „GG” este foarte des întâlnit la partidele în care sunt implicate cele două: gazdele l-au dat de 3 ori în ultimele 4 partide disputate în toate în toate competițiile, în timp ce la oaspeți îl întâlnim în 4 dintre ultimele 5 jocuri.

Cât privește statistica meciurilor directe, același pronostic „GG” îl regăsim de 4 ori în ultimele 5 confruntări. Un indiciu care ne spune că aceasta e varianta pe care trebuie să o luăm în calcul și noi pentru biletul zilei la pariuri. Vom opta, astfel, pentru pronosticul „ambele marchează”, pentru că și cota de 1,80 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,55 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” în meciul Borussia Monchengladbach – Bayern Munchen și o cotă de 1,80 pentru „ambele marchează” la Celta Vigo – Villarreal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,79. Numai bună pentru un câștig de aproape 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilorFANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT