Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 12 februarie 2022. Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 și La Liga ne aduc un câștig de peste 700 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 12 februarie 2022, poate aduce un câștig de 717 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din Casa Pariurilor Liga 1 și La Liga.
11.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 12 februarie 2022 Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 si La Liga ne aduc un castig de peste 700 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de sâmbătă, 12 februarie 2022 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări pe care le așteptăm cu interes, în care echipele ce se vor afla față în față au toate motivele să fie implicate 100% în cele două dispute. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,17 la Casa Pariurilor şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă, 12 februarie 2022, la pariuri, cu duelul din Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 26-a, Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj. Disputa este cu atât mai interesantă cu cât și condițiile în care se dispută sunt unele speciale și veți vedea că am ales un super pariu care ne ne rotunji veniturile.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim unul dintre derby-urile Madridului. În cadrul etapei a 24-a din campionatul Spaniei se vor afla față în față Atletico Madrid și Getafe. Aparent nu este o partidă atractivă, dar în lumina ultimelor evenimente ne așteptăm la o reacție furibundă a trupei lui Diego Simeone.

Cotă de 2,57 pe biletul zilei în Gaz Metan – CFR Cluj

Prima propunere de pe biletul zilei de sâmbătă, 12 februarie 2022, este, să recunoaștem, una mai mult decât interesantă. Față în față se vor afla două dintre echipele din Casa Pariurilor Liga 1 obișnuite să joace în primul eșalon, chiar dacă în părți diferite ale clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gazdele sunt aproape de momentul pe care nici un iubitor al fotbalului din țara noastră nu îl dorește vreunei echipe – falimentul. Medieșenii tocmai au fost depunctați (li s-au retras două puncte pentru datoria pe care o au față de Ronaldo Deaconu) și în situația de față nu mai au nimic de pierdut.

De partea cealaltă, CFR Cluj nu mai probează calitățile care să-i legitimeze aspirația la al  cincilea titlu consecutiv de campioană. Patru rezultate consecutive de egalitate în tot atâtea etape programate în 2022 i-au readus pe feroviari cu picioarele pe pământ, după patru ani în care au dominat întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

Istoricul confruntărilor directe nu ne ajută în alegerea făcută, dar nici nu vrem să ne încadrăm în tipare și de această dată vom merge pe dorința gazdelor de a demonstra că fotbalul înseamnă pasiune și pe ”furia” lui Dan Petrescu, după seria de rezultate deloc satisfăcătoare. Vom miza, cu mult curaj, pe ”ambele echipe marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,57.

Duelul Atletico Madrid – Getafe ne aduce o cotă de 2,79 la biletul zilei

La fel ca și în cazul primei propuneri și la disputa dintre Atletico Madrid și Getafe vorbim de două garnituri cu obiective diametral opuse. ”Plăpumarii” lui Diego Simeone sunt obișnuiți să joace an după an la cel mai înalt nivel, pe când ”ruda mai săracă” din suburbiile Madridului vizează doar să se mențină în La Liga.

ADVERTISEMENT

Fiind un derby local am fi tentați să așteptăm o confruntare tacticizată, ceea ce e perfect valabil pentru Atletico, cu puține goluri, în ciuda ambițiilor mari generate de o astfel de întâlnire. Însă, ne amintim că Atletico a fost călcată în picioare de Barcelona, etapa trecută și așteptăm o reacție furibundă.

În general disputele dintre cele două echipe sunt interesante, uneori cu finaluri incandescente. Noi vom evita emoțiile, întru câtva, și vom merge pe o variantă care, în mod normal, ar trebui să se împlinească 100%. Așadar vom miza pe ”Atletico Madrid câștigă și se înscriu peste 2,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 2,79 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 717 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă, 12 februarie 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,57 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în meciul dintre Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj și o cotă de 2,79 pentru ”1 și peste 2,5 goluri”, în meciul dintre Atletico Madrid – Getafe care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 717 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT