Sport

Fost antrenor al Rapidului, reacție după punerea în urmărire penală a lui Daniel Niculae: ”E părerea mea”

Un fost antrenor al Rapidului a vorbit despre problemele din Giulești. Acesta este de părere că orice ar fi făcut Daniel Niculae, a fost pentru binele clubului.
26.04.2024 | 20:12
Fost antrenor al Rapidului reactie dupa punerea in urmarire penala a lui Daniel Niculae E parerea mea
Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală. Ce a spus fostul antrenor al Rapidului despre acesta? Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost pus sub urmărire penală în dosarul legat de materialele pirotehnice de pe Giulești.

Daniel Niculae, pus sub urmărire penală

Fostul fotbalist este cercetat pentru contribuția cu bani la achiziționarea de materiale pirotehnice. În plus, Daniel Niculae ar fi facilitat introducerea acestor materiale interzise pe stadionul Giulești.

ADVERTISEMENT

”La data de 17.04.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au extins acțiunea penală față de 2 inculpați, persoane fizice, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept prevăzut de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995, cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal și art. 41 alin. (1) Cod penal, respectiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept (2 acte materiale) prevăzut de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995, cu aplicarea art. 48 alin. 1 Cod penal și art. 35 alin. (1) Cod penal”, se arată în comunicatul transmis vineri de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Mihai Iosif: ”Nico a vrut doar binele Rapidului”

Mihai Iosif, fostul antrenor al giuleștenilor, a vorbit despre problemele Rapidului și punerea în urmărire penală a lui Daniel Niculae. Acesta este de părere că președintele Rapidului este un om extraordinar și orice ar fi făcut, ar fi fost pentru a ajuta clubul.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cât ar putea să sufere Rapidul din punct de vedere al imaginii. Ce pot să spun, Nico e un om de nota zece. E părerea mea! Cred că Nico a vrut să facă totul pentru Rapid. Nu mă pricep, dar Nico a vrut doar binele Rapidului”, a precizat Mihai Iosif.

Acesta a vorbit și despre forma slabă a Rapidului. Mihai Iosif a dat de înțeles că nu înțelege căderea bruscă a giuleștenilor întrucât cu câteva săptămâni în urmă ar fi crezut că fosta sa echipă poate câștiga titlul în Superligă.

ADVERTISEMENT

”A fost o cădere inexplicabilă! Nu știu, nu pot să-mi dau seama ce a fost acolo. Această cădere este inexplicabilă din punctul meu de vedere. Vinovați sunt cu toții. Când echipa câștigă, sunt buni toți, jucători și conducători, când pierde echipa, întotdeauna e de vină antrenorul.

Eu chiar am crezut că Rapid se poate lupta la titlu. Au ținut destul de aproape de FCSB, cu toate că FCSB a arătat o schimbare în pauza de iarnă. E prima dată după mulți ani când am simțit că e o liniște. La Rapid, totul s-a întâmplat în interior”, a explicat Mihai Iosif pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii speră să obțină prima victorie în playoff

Rapid a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Superligă. Giuleștenii au obținut un singur punct în playoff, chiar împotriva liderului FCSB. După înfrângerea cu 1-3 de la Ovidiu împotriva Farului, Giuleștenii par tot mai departe de locurile care duc în cupele europene. În etapa următoare, Rapid va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT