Life

Bill Gates a devenit bunic. Miliardarul e în culmea fericirii: ”Sunt atât de mândru”

Bill Gates a devenit bunic. Fiica miliardarului, Jennifer Gates, în vârstă de 26 de ani, a devenit mamă pentru prima oară, iar co-fondatorul Microsoft e în culmea fericirii.
07.03.2023 | 07:27
Bill Gates a devenit bunic Miliardarul e in culmea fericirii Sunt atat de mandru
Miliardarul Bill Gates a devenit bunic. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bill Gates se poate declara un om împlinit din mai multe de vedere. Miliardarul are o afacere de succes și de asemenea, o familie superbă, în ciuda divorțului. Mai nou, acesta a devenit și bunic pentru prima oară, fiica sa, Jennifer Gates, anunțând nașterea copilului său.

Bill Gates a devenit bunic

Co-fondatorul Microsoft în vârstă de 67 de ani are mai mulți copii, însă fiica sa cea mare, Jennifer Gates este cea care avea să îl facă bunic. Tânăra, în vârstă de 26 de ani a anunțat că ea și soțul ei, Nayel Nassar, în vârstă de 32 de ani, au devenit părinți pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, fiica lui Bill Gates a făcut publică o imagine în care își ține copilul în brațe și în care putem vedea picioruțele celui mic. Aceasta nu a spus dacă a devenit mamă de fată sau de băiat, cert este că fericirea plutește în aer în familia Gates. ”Trimitem dragoste din partea micuței noastre familii sănătoase”, a fost mesajul postat de Jennifer Gates în dreptul imaginii.

O reacție în acest sens avea să vină și din partea miliardarului, care la rândul său este entuziasmat. Bill Gates a distribuit postarea fiicei sale și s-a declarat un bunic cât se poate de mândru. ”Felicitări Jenn și Nayel. Sunt atât de mândru”, a completat co-fondatorul Microsoft.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Melinda French Gates, în vârstă de 58 de ani, a devenit și ea bunică și a avut o reacție emoționantă. Fosta soție a lui Bill Gates spune că este mai fericită ca oricând și de asemenea, emoționant este și faptul că își vede fiica mamă pentru prima oară.

Ce reacție a avut Melinda Gates

”Bine ai venit pe lume. Inima mea tresaltă de bucurie. Nu am putut fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să vă văd pe voi doi devenind părinți”, a fost mesajul postat de fosta soție a lui Bill Gates, Melinda. Amintim că cei doi soți au divorțat după 27 de ani de căsnicie, în anul 2021. 

ADVERTISEMENT

Iată că după doar câteva lunii de la divorțul celor doi, o altă minune avea să se întâmple. Jennifer a anunțat că este însărcinată, iar Bill Gates a vorbit la un moment dat despre timpul pe care îl va petrece cu nepoții, dar și despre un viitor mai bun pentru ei.

În ceea ce o privește pe Jennifer Katharine Gates, fiica lui Bill Gates nu a urmat drumul tatălui său. Aceasta are o diplomă de licență în biologie umană la Universitatea Stanford, iar în prezent candidează pentru un loc la școala de medicină Icahn din New York.

ADVERTISEMENT

Jennifer Gates și Nayel Nassar s-au căsătorit în toamna anului 2021, iar un an mai târziu au anunțat că se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Fiica lui Bill Gates are și nenumărați urmăritori pe contul ei de Instagram, acolo unde postează cele mai interesante momente din viața sa.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români