Sport

Billel Omrani promite să intre în inimile suporterilor lui FCSB: ”De mult am vrut să vin aici”. De cât timp are nevoie să își intre în formă. Video

Billel Omrani a fost prezentat oficial și a oferit primul interviu ca jucător al FCSB. Francezul și-a anunțat obiectivele și când va fi apt de joc.
13.09.2022 | 16:44
Billel Omrani promite sa intre in inimile suporterilor lui FCSB De mult am vrut sa vin aici De cat timp are nevoie sa isi intre in forma Video
Billel Omrani a oferit primele declarații la jucător al FCSB și a anunșat când va fi apt de joc. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Atacantul Billel Omrani este noul om de gol al FCSB, iar transferul lui a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. Francezul a început antrenamentele și promite să fie principalul marcator al trupei lui Nicolae Dică.

Billel Omrani: ”Sper să fiu un plus pentru echipă”

Francezul Billel Omrani a semnat în cele din urmă cu FCSB, echipă a cărui patron, Gigi Becali, a încercat în mai multe rânduri să-l transfere. Atacantul de 29 de ani a oferit și primul interviu și și-a expus obiectivele personale.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Eu sper să fiu un plus pentru echipă. FCSB are un lot foarte bun, foarte buni jucători și sper să câștig titlul. Am câștigat 5 campionate și sper să câștig și cu FCSB”, a spus Omrani.

ADVERTISEMENT

Când crede Omrani că va fi pregătit să revină pe teren

Fotbalistul a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut și a încercat să obțină un angajament în străinătate, dar pretențiile financiare și lipsa de pregătire i-au determinat pe ofertanți să facă un pas în spate.

Atacantul nu s-a mai antrenat la nivel profesionist de aproximativ trei luni. Știe că e în urmă cu pregătirea, dar promite că în maximum 10 zile va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit”, a declarat Omrani.

ADVERTISEMENT

Cum încearcă atacantul să intre în grațiile fanilor roș-albaștrii

Billel Omrani este de ani de zile unul dintre atacanții preferați ai lui Gigi Becali. Fotbalistul a mărturisit că la rândul lui a vrut de mai multă vreme să semneze cu FCSB și le promite fanilor că va marca multe goluri.

”Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Mereu când am venit aici ca adversar stadionul a fost plin, incredibil, mi-a plăcut dintotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a adăugat Omrani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru ”1/2 și peste 1,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT