Sport

Billel Omrani a fost surprins beat mort într-un taxi. Reacția lui Gigi Becali: ”Îi dau eu 100 de pahare”. Video

Noua achiziție a FCSB, Billel Omrani, a fost filmat într-un taxi într-o avansată stare de ebrietate. Imaginile îl vor înnebuni pe Gigi Becali.
13.09.2022 | 14:31
Billel Omrani a fost surprins beat mort intrun taxi Reactia lui Gigi Becali Ii dau eu 100 de pahare Video
Un videoclip cu Billel Omrani sub influența băuturilor alcoolice a apărut în presă la scurt timp după transeferul jucătorului la FCSB. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
13-09-2022
11:53

Gigi Becali, reacție după imaginile cu Billel Omrani băut

Patronul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, a oferit prima reacție după ce au apărut imagini cu Billel Omrani în stare avansată de ebrietate petrecând într-un taxi.

Finanțatorul roș-albaștrilor nu pare afectat de viciul noului său atacant, ba chiar consideră că apariția videoclipului îl va responsabiliza pe fotbalist și că acesta va juca următorii trei ani la FCSB, pentru că nimeni nu va mai achita clauza de reziliere.

”Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acești trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere.

Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispoziție și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftină a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali a insistat să-l transfere pe Billel Omrani și în cele din urmă a obținut semnătura atacantului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. La scurt timp au apărut imagini cu fotbalistul petrecând cu alcool într-un taxi.

Atacantul preferat al lui Gigi Becali, în imagini explicite, ”afumat” rău de tot

Gigi Becali, patronul vicecampioanei FCSB, nu a ascuns niciodată simpatia pe care o are pentru Billel Omrani pe care îl consideră cel mai bun atacant din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul și-a încheiat în această vară socotelile cu campioana CFR Cluj și a sperat că va prinde un contract în Europa. După mai multe luni în care nu s-a antrenat, francezul a acceptat oferta latifundiarului și a semnat cu gruparea roș-albastră.

La scurt timp după oficializarea transferului site-ul știridecluj.ro a publicat un videoclip în care atacantul de 29 de ani apare cu un pahar de băutură în mână, într-o avansată stare de ebrietate, însoțit de o domnișoară, într-un taxi.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, filmarea a fost realizată chiar de taximetrist, fan al echipei CFR Cluj, în 2018, când ardelenii au fost eliminați de Dudelange din play-off-ul Europa League.

Dacă până acum a ținut ascuns videoclipul, fanul a decis să-l facă public după ce fotbalistul a semnat cu FCSB deși promisese că nu va juca la marea rivală a campioanei.

ADVERTISEMENT

Vezi AICI imaginile cu Billel Omrani în stare de ebrietate, într-un taxi.

Transferul lui Billel Omrani, criticat de nume grele din fotbal

Billel Omrani a semnat cu FCSB un contract valabil până la sfârșitul sezonului în curs, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani și va fi plătit cu 20.000 de euro lunar.

Deși Gigi Becali are încredere oarbă în francez, transferul acestuia nu este văzut cu ochi buni de mulți oameni de fotbal. Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău critică atitudinea delăsătoare a atacantului.

ADVERTISEMENT

”Nu pare să fie un transfer reușit. Nu și-a găsit echipă după o perioadă atât de lungă. În ultima perioadă la CFR, din câte declara Dan Petrescu, se antrena puțin, era mofturos, a jucat destul de puțin.

În această perioadă nu s-a antrenat și are nevoie de timp. Un jucător la care nu-i place munca are nevoie de două – trei luni de zile până îți intri în ritm specific jocului de fotbal. Să simți terenul, să simți coechipierii, adversarii. Dar ei (FCSB – n.r.) au mai multe informații poate. Îl cunosc mai bine”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, în platoul Prima Sport.

Fostul internațional a fost completat de Leo Grozavu. Acesta a adăugat despre Billel Omrani că este arogant și amintește faptul că fotbalistul nu și-a găsit nici un angajament mai bine de trei luni.

”Pentru mine este un fâs. Un transfer pe care nu-l văd reușit. Vorbim totuși de FCSB. Omrani, cu stilul lui, un jucător foarte arogant în teren, «pe vârfuri», fără să facă efort nu-l văd să se impună la FCSB.

Când stai de atâta timp și nu găsești un angajament înseamnă că cei care s-au uitat la tine au văzut că nu ești chiar ceea ce își doresc ei. E un semn de întrebare și acesta”, a punctat Leo Grozavu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru ”X” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT