Sport

Gigi Becali a anunțat ce salariu va avea Billel Omrani la FCSB, transfer dezvăluit în exclusivitate de Fanatik

Billel Omrani a semnat cu FCSB, mutarea fiind dezvăluită în exclusivitate de Fanatik. Gigi Becali a anunţat ce salariu va avea atacantul la echipă.
12.09.2022 | 17:55
Gigi Becali a anuntat ce salariu va avea Billel Omrani la FCSB transfer dezvaluit in exclusivitate de Fanatik
Billel Omrani, într-un duel cu Răzvan Oaidă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Billel Omrani este ultima lovitură dată de FCSB pe piaţa transferurilor. Mutarea a fost anunţată în exclusivitate de FANATIK, Gigi Becali confirmând faptul că fostul jucător de la CFR Cluj a semnat cu roş-albaştrii.

Gigi Becali a anunțat ce salariu va avea Billel Omrani la FCSB! Devine cel mai bine plătit din lot

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit şi cu ce salariu l-a convins pe francez să semneze cu FCSB. Billel Omrani va câştiga 20.000 de euro pe lună, devenind cel mai bine plătit fotbalist de la vicecampioană.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez va câştiga cu 3000 de euro mai mult decât Florinel Coman şi 5000 mai mult decât Andrea Compagno, atacantul transferat în această vară de la FC U Craiova:

“A fost la mine acasă. I-am dat bani la semnătură, pentru că nu venea el degeaba la FCSB. Salariul este în media echipei.

ADVERTISEMENT

O să-i dau 20.000 de euro salariu. Păi i-am spus: „Păi, bă…, tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Billel Omrani, cinci titluri de campion cu CFR Cluj!

Billel Omrani s-a despărţit în urmă cu trei luni de CFR Cluj, după 6 ani petrecuţi în Gruia. Francezul a câştigat cinci titluri de campion cu echipa lui Dan Petrescu, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Deşi, CFR Cluj i-a făcut o ofertă de prelungire, atacantul francez nu a mai vrut să prelungească. FCSB a intrat pe fir, însă în vară Billel Omrani avea pretenţii financiare mult mai mari, care nu au putut fi împlinite.

Atacantul francez a semnat pe un sezon! FCSB are opţiunea de prelungire cu încă două

Până la finalul perioadei de mercato, Billel Omrani nu şi-a găsit echipă, astfel că Gigi Becali a intrat pe fir şi a reuşit să îl convingă pe atacant să mai lase din pretenţii şi să joace pentru FCSB în sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a semnat un contract valabil un sezon, însă FCSB are opţiunea de a prelungi cu încă două sezoane înţelegerea cu atacantul francez în vârstă de 29 de ani.

  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani
  • 20.000 de euro pe lună va câştiga Omrani la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru „1x și peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT