Sport

Billel Omrani confirmă transferul la FCSB anunțat în exclusivitate de Fanatik. Francezul a fost prezent la meciul cu FC Voluntari

FCSB a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor și l-a adus pe Billel Omrani, atacantul fiind prezent în tribune la întâlnirea cu FC Voluntari.
12.09.2022 | 22:49
Billel Omrani confirma transferul la FCSB anuntat in exclusivitate de Fanatik Francezul a fost prezent la meciul cu FC Voluntari
FCSB a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor și l-a adus pe Billel Omrani, atacantul fiind prezent în tribune la întâlnirea cu FC Voluntari. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că francezul va ajunge la vicecampioana României, iar informația a fost confirmată ulterior de Gigi Becali.

Transferul lui Billel Omrani la FCSB, confirmat de prezența atacantului la partida cu FC Voluntari

Chiar înaintea partidei cu FC Voluntari, Billel Omrani a confirmat transferul la FCSB, postând pe rețelele de socializare o fotografie în care apare la baza sportivă a vicecampioanei de la Berceni în care a scris: ”Gata” și a pus două inimoare, una roșie și alta albastră.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani transfer FCSB

Totul a devenit și mai clar în momentul în care atacantul francez în vârstă de 29 de ani și-a făcut apariția pe Arena Națională pentru a urmări meciul din etapa a 10-a din SuperLiga al viitoarei sale formații.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a venit în tribune însoțit de impresarul său Florin Vulturar, un apropiat al lui Gigi Becali, și de președintele FCSB, Valeriu Argăseală. Cei trei au fost surprinși în timpul întâlnirii amuzându-se copios.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că atacantul francez are 8 kilograme în plus, dar asta nu l-a împiedicat să-l aducă la echipă, mai ales că este unul dintre jucătorii săi preferați care au evoluat în campionatul intern.

Omrani, cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit şi cu ce salariu l-a convins pe francez să semneze cu FCSB. Billel Omrani va câştiga 20.000 de euro pe lună, devenind cel mai bine plătit fotbalist de la vicecampioană. Jucătorul a semnat un contract valabil un sezon, însă există și opţiunea de a prelungi cu încă doi ani.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez va câştiga cu 3.000 de euro mai mult decât căpitanul Florinel Coman şi cu 5.000 mai mult decât italianul Andrea Compagno, atacantul transferat în această vară de la FC U Craiova.

Billel Omrani s-a despărţit în urmă cu trei luni de CFR Cluj, după 6 ani petrecuţi în Gruia. Francezul a câştigat cinci titluri de campion cu echipa lui Dan Petrescu, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Deşi CFR Cluj i-a făcut o ofertă de a continua în Gruia, atacantul francez nu a mai vrut să prelungească. FCSB a intrat pe fir, însă în vară Billel Omrani avea pretenţii financiare mult mai mari, care nu au putut fi împlinite.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „șansă dublă: 12” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT