Sport

Bîrligea, declarație amuzantă după CFR Cluj – FCSB 0-1: “Acum titlul înseamnă locul doi”

Atacantul CFR-ului, Daniel Bîrligea, își dorește ca echipa sa să termine campionatul pe locul secund. Clujeanul vede acastă performanță ca pe câștigarea unui titlu.
15.04.2024 | 07:40
Birligea declaratie amuzanta dupa CFR Cluj  FCSB 01 Acum titlul inseamna locul doi
Daniel Bîrligea consideră că echipa sa trebuie să se concentreze pe lupta pentru locul secund în SuperLigă. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj își juca ultima șansă de a mai spera la titlu, în partida cu FCSB de pe teren propriu. Însă, în urma înfrângerii cu scorul de 1-0 de duminică seara, clujenii se concentrează pentru a-și asigura poziția secundă.

Tiltul înseamnă locul doi

Sunt patru echipe care se luptă pentru locul doi, poziție care ar putea duce în Europa League la finalul campionatului. CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid și Farul sunt despărțite de doar trei puncte în acest moment.

ADVERTISEMENT

Meciul de la Cluj nu a avut istoric pentru gazde. FCSB a rezolvat meciul în minutul 16. Florinel Coman a înscris un super gol din lovitură liberă, fără a-i da vreo șansă lui Răzvan Sava, portarul CFR-ului.

Atacantul celor de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea, a avut șansa egalării pentru echipa sa, în repriza secundă. Clujeanul în vârstă de 23 de ani a ratat o ocazie imensă în minutul 73 al jocului. Bîrligea a șutat din șase metri, dar lovitura sa a fost mult prea slabă pentru a-l învinge pe Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul ardelenilor a comentat la finalul partidei înfrângerea suferită în fața FCSB-ului, meciul care le taie șansele la titlu în acest sezon de SuperLigă. Vârful CFR-ului pare să fi trecut deja peste rezultat și așteaptă restul jocurilor.

Nu a vrut să intre

Internaționalul român, Daniel Bîrligea, s- arătat dezamăgit că echipa sa nu a putut marca, în ciuda ocaziilor avute. Același Bîrligea este de părere că pentru echipa clujeană titlul este ocuparea locului secund la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

“Au câștigat, asta contează pentru ei, noi am pierdut, nu contează cum. Important este rezultatul. N-a vrut să intre mingea. Puteam să fim mai concentrați, să avem mai multă atitudine.

Nu am greșit foarte mult, dar se putea mai bine. Acum, titlul e locul doi. Pentru toate cele patru echipe, titlul e locul doi”, a declarat Adrian Bîrligea la finalul partidei din etapa a 4-a a play-off-ului SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Cu șase etape rămase de disputat, CFR Cluj a rămas la borna 31 de puncte în clasamentul play-off-ului. Clujenii sunt favoriți în lupta pentru locul secund cu Rapid, Farul lui Gheorghe Hagi și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT