Sport

Florinel Coman, level Gladiator! Gol fabulos marcat de „Mbappe” în CFR Cluj – FCSB: e lider autoritar în clasamentul golgheterilor

CFR Cluj și FCSB joacă în etapa a 4-a din play-off-ul Superligii un meci de totul sau nimic!
14.04.2024 | 21:54
Florinel Coman level Gladiator Gol fabulos marcat de Mbappe in CFR Cluj  FCSB e lider autoritar in clasamentul golgheterilor
Florinel Coman, level GLADIATOR! Gol fabulos marcat de „Mbappe” în CFR Cluj - FCSB: lider autoritar în clasamentul golgheterilor // Captură Prima Sport
ADVERTISEMENT

FCSB dacă va câștiga cu CFR Cluj se poate considera noua campioană a României, în timp ce o victorie a ardelenilor i-ar ține pe aceștia în continuare în cursa pentru titlu.

Florinel Coman, level Gladiator! Gol fabulos marcat de „Mbappe” în CFR Cluj – FCSB: e lider autoritar în clasamentul golgheterilor

Totuși, planurile ardelenilor au fost date rapid peste cap în meciul dintre CFR Cluj și FCSB de către Florinel Coman. Fotbalistul care tocmai a acceptat oferta de la Al Duhail a marcat fantastic.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a transformat fabulos o lovitură liberă de la 20 de metri. Portarul Sava a rămas fără reacție și a fost simplu spectator la mingea care a intrat în poartă, dar nu înainte de a atinge bara transversală.

„Mbappe” de România a ajuns astfel la 17 goluri marcate în Superliga, reușind totodată și 10 pase decisive în cele 34 de partide jucate în campionatul românesc. Pe locul 2 în clasamentul marcatorilor este rapidistul Albion Rrahmani, cu 15 reușite, iar podiumul e închis de Darius Olaru, cu 14 goluri.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman în fața loviturii libere din care a marcat // Captură Prima Sport 1
Florinel Coman în fața loviturii libere din care a marcat // Captură Prima Sport 1

Florinel Coman merge la Al Duhail, în Qatar!

Florinel Coman (26 de ani) s-a înțeles cu Al Duhail, echipă din prima ligă din Qatar. Românul va câștiga 8 milioane de euro în cei 4 ani de contract.

Gigi Becali a anunțat mutarea la FANATIK SUPERLIGA de la Prima Sport 1, recunoscând totodată că-i pare rău că-l va pierde pe Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu pot să vină, că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

Nu am ce să fac. Eu mă bucur pentru băiat, îţi dai seama. Nu mi-a picat nimic rău. Atâta timp cât un om poate să câştige aproape de 10 milioane într-un contract, nu îmi pare rău.

ADVERTISEMENT

I-am spus că meseria lui acum este. Fotbal mai pot să fac şi acum, peste 5 ani, peste 10 ani. Florinel Coman ne-a făcut campioni anul ăsta. Ce să-i spun? Dacă mai iau şi 5 milioane pe Coman, îmi iau cam toţi banii daţi lui Hagi. Nu mai vreau să mă laud cu titlul. Eu am fost contactat şi eu am vorbit cu el”, a spus Becali.

  • 6.000.000 de euro e cota de piață a lui Florinel Coman pe Transfermarkt.ro, însă Gigi Becali va primi în schimbul jucătorului său suma de 5 milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere
ADVERTISEMENT