Life

Blaze i-a spus Ramonei Crăciunescu de la Survivor România că este falsă: „Ai avut scenariul cu acel leșin”

Blaze a avut o discuție aprinsă cu Ramona Crăciunescu de la Survivor România, căreia i-a reproșat că își schimbă atitudinea și părerile după cum bate vântul, insinuând că ar acționa fals.
07.03.2022 | 21:05
Blaze ia spus Ramonei Craciunescu de la Survivor Romania ca este falsa Ai avut scenariul cu acel lesin
Blaze, reproșuri la adresa Ramonei Crăciunescu de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

E mare răzmeriță în tabăra Războinicilor de la Survivor România! Concurenții încep să scoată în evidență defectele fiecăruia. Ionuț Popa i-a aliniat pe toți la camp pentru a le spune ce consideră el că greșește fiecare atunci când intră pe traseu.

Blaze s-a luat de Ramona Crăciunescu de la Survivor România

Înainte de discuția generală pe care a avut-o cu coechipierii săi, Blaze a fost un alt concurent din tribul albaștrilor care a avut câteva lucruri de reproșat. Iubitul Izabelei de la Mireasa s-a luat tare de Ramona, pe care a acuzat-o, voalat, că este falsă.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a amintit de multe ori că râdea sau făcea comentarii urâte despre Relu Pănescu, iar atunci când Relu era în preajmă a devenit brusc prietenoasă cu el. Ramona l-a contrazis pe Blaze, spunându-i că nu are dreptate și că tot ce încearcă să facă este să se înțeleagă bine cu toată lumea.

Blaze nu a fost convins de acest argument și și-a continuat discursul, secondat de Ionuț Popa. Antrenorul de fitness zâmbea în timp ce vloggerul îi înșira Ramonei toate atitudinile pe care le are, care îi debusolează uneori pe ceilalți concurenții.

ADVERTISEMENT

Blaze a făcut apoi un comentariu destul de controversat. S-a corectat imediat precizând că s-a exprimat greșit: „Tu ai avut scenariul cu acel leșin, iar noi te-am ajutat”.

Blaze consideră că Ramona nu este o persoană asumată la Survivor România. Foto: PRO TV

Alexandra Duli, luată la rost de Ionuț Popa pentru tonul ei

Și Alexandra Duli a intrat în gura lupilor de la Războinici. O parte dintre băieți i-au reproșat că are un ton nepotrivit atunci când se adresează echipei.

ADVERTISEMENT

Duli a spus că nu spune lucrurile cu răutate și este conștientă că timbrul ei vocal poate fi deranjat, că multe din vorbele sale pot fi interpretate.

„Tonul meu așa este. Zici că sunt aprinsă. N-am venit la psiholog. Din păcate, așa mă exprim eu. Așa vorbesc eu. Încerc să lucrez la lucrurile astea. Nu cred că se va schimba complet la Survivor”, i-a spus Alexandra Duli lui Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT