Life

Boala a schimbat-o radical pe Natașa Raab. Cum arată acum, la 67 de ani

28.07.2020 | 11:08
Boala a schimbato radical pe Natasa Raab Cum arata acum la 67 de ani
Boala a schimbat-o radical pe Natașa Raab. Cum arată acum, la 67 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Natașa Raab, renumita actriță din Huedin, Cluj-Napoca, care a devenit cunoscută după o reclamă la produse lactate în care juca rolul Coanei Chiva, a ajuns de nerecunoscut. Boala și suferința din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra chipului actriței din telenovela „Inimă de țigan”.

Model de succes alături de Zina Dumitrescu, vedeta ajunsă la vârsta de 67 de ani arată total diferit față de cum o știam. Vizibil slăbită și fără dorința de a mai trăi, actrița pare o altă persoană în ultimele imagini postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Clujeanca a mărturisit că suferă că nu mai poate juca pe scena teatrului, dar mai ales pentru că are o boală care îi afectează creierul. Moartea soțului ei, medicul Val Guțul, a afectat-o enorm, actrița dorindu-și să plece alături de bărbatul care a murit în urmă cu un an după ce a fost diagnosticat cu cancer de vezică.

Actrița Natașa Raab, complet schimbată de boală și suferință

Natașa Raab nu a avut o viață ușoară fiind lovită de numeroase încercări de-a lungul anilor, însă după moartea soțului ei nu a mai găsit dorința de a merge mai departe. Nu de puține ori a fost auzită spunând că nu mai vrea să trăiască.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul.

Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, mărturisea ardeleanca în luna martie, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

De ziua mea

A post shared by Natasa Raab – Gutul (@natasaraab6014) on

Regretul cel mai mare al renumitei actrițe Natașa Raab

Suferința și boala nu au ocolit-o pe actrița din reclamele în care apare jucând rolul Coanei China. În urmă cu aproape 20 de ani vedeta a fost diagnosticată cu cancer uterin, luptându-se multă vreme cu această boală cumplită. Natașa Raab a învins problemele medicale, însă nu a mai fost niciodată la fel.

Boala necruțătoare i-a luat șansa de a deveni mamă, acesta fiind cel mai mare regret al său. Din păcate, nu a putut apela nici la inseminarea în vitro, dar de-a lungul anilor a învățat să trăiască cu acest gând. Natașa Raab spune că are mulți copii, referindu-se aici la fini și studenți.

ADVERTISEMENT

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez.

Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii”, a mai spus renumita actriță din serialele de televiziune „Regina” și „La urgență”, potrivit sursei citate mai sus.

View this post on Instagram

De Ziua mea !

A post shared by Natasa Raab – Gutul (@natasaraab6014) on

ADVERTISEMENT