Life

Boala de care a suferit Roxana Nemeș de la Survivor România. A fost operată recent

Roxana Nemeș de la Survivor România a fost operată recent după ce s-a confruntat cu o boală destul de întâlnită în rândul femeilor.
02.07.2021 | 23:54
Boala de care a suferit Roxana Nemes de la Survivor Romania A fost operata recent
Boala de care a suferit Roxana Nemeș de la Survivor România. A fost operată de urgență recent. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a fost operată recent din cauza unei boli foarte întâlnite la femei. Fosta concurentă de la Survivor România a povestit totul în platoul emisiunii lui Teo Trandafir.

Cântăreața a fost operată de endometrioză, o boală cu care se confruntă multe femei și care poate aduce multe riscuri dacă nu se iau la timp măsuri.

ADVERTISEMENT

Boala de care a suferit Roxana Nemeș de la Survivor România. A fost operată de urgență recent

Roxana Nemeș a fost operată de endometrioză, o boală cu care se confruntă multe femei, doar că nu realizează, așa cum a susținut și fosta concurentă Survivor România.

Blondina a recunoscut că i-a fost foarte frică de operație și că avea deja dureri de trei ani, dar nu a crezut că este ceva grav.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost foarte teamă (…) Mereu aveam ibuprofen la mine. De vreo trei ani de zile mă chinuiau durerile. Pe mine când mă lua durerea era neom.

Iubitul meu, care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine (…) E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”, a explicat Roxana Nemeș la Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fosta faimoasă a mai spus că a durut-o și în primele săptămâni de când a intrat în competiția Survivor România. După aceea, durerile au dispărut, iar artista a crezut că totul e în regulă.

Roxana Nemeș, probleme după Survivor România

Motivul a fost, de fapt, lipsa menstruației, lucru care a dus, implicit, la dispariția acestor dureri. După ce organismul Roxanei a revenit la normal, durerile au reapărut.

ADVERTISEMENT

În plus, primele săptămâni pe traseele de la Survivor au fost teribile, iar medicul îi dădea medicamente de fiecare dată.

„Mă durea foarte tare și înainte, și în timpul menstruației, și la orice efort, cât de mic (…) După fiecare traseu la care am intrat de trei ori, m-a durut groaznic.

După fiecare intrare, Teo (n.r. doctorul de la Survivor), mi-a dat câte un ibuprofen. 

(…) Majoritatea dintre noi care am fost acolo n-am avut menstruație. Nu am avut patru luni jumate, nu m-a durut.

După trei săptămâni de când am intrat în competiție au încetat durerile. După ce a venit din nou menstruația, au început durerile”, a continuat Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș a fost eliminată în luna martie din competiția sportivă de la Kanal D. Vedeta a fost nevoită să renunțe la show din cauza unor probleme la bilă.

ADVERTISEMENT