Life

Boala lui Kate Middleton, încă necunoscută de public, a stârnit îngrijorare. Explicațiile unui medic: “Recuperarea este anevoioasă”

Boala lui Kate Middleton încă nu a fost dezvăluită publicului și a stârnit îngrijorare. Un medic a oferit câteva explicații.
27.01.2024 | 22:57
Boala lui Kate Middleton inca necunoscuta de public a starnit ingrijorare Explicatiile unui medic Recuperarea este anevoioasa
Kate Middleton a suferit recent o intervenție chirurgicală. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a ajuns la spital pentru o operație abdominală, dar boala Prințesei de Wales este încă necunoscută de public. Un medic a explicat de ce este nevoie de o perioadă atât de lungă de spitalizare.

Boala lui Kate Middleton este încă necunoscută de public. Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală

Cu mai bine de o săptămână în urmă, Kate Middleton a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdomenului.

ADVERTISEMENT

Operația Prineței de Wales a fost un succes, conform unui comunicat lansat de Palatul Kensington. În comunicat s-a mai precizat că soția Prințului William va sta internată între 10 și 14 zile, după care se va recupera acasă.

Săptămâna trecută, Palatul Buckingham a lansat un comunicat prin care a anunțat că și Regele Charles al III-lea va suferi o operație la prostată, care a decurs bine.

ADVERTISEMENT

În perioada următoare, Kate Middleton nu va fi văzută în public, urmând să-și reia atribuțiile abia după Paște. Până în acest moment, nu au fost dezvăluite informații privind problemele de sănătate ale prințesei.

Situația lui Kate Middleton a fost analizată de către un expert. Acesta a făcut observații în legătură cu timpul de spitalizare al prințesei, care este destul de îndelungat.

ADVERTISEMENT

Multe persoane s-au întrebat de ce Prințesa de Wales a fost nevoită să-și anuleze planurile din cauza operației și dacă intervenția a fost programată. De altfel, întrebarea care stă pe buzele multor persoane este de ce boală suferă.

Clinica Londra este unitatea medicală în care s-a internat Kate Middleton. Este printre cele mai dotate spitale din Anglia, iar operația prințesei a avut loc săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Explicațiile unui medic în legătură cu problemele lui Kate Middleton

La început, mulți au crezut că Prințesa de Wales se confruntă cu probleme grave de sănătate, mai ales că nu s-a aflat despre ce este vorba. Cu toate acestea, medicii cred că ar fi vorba despre o afecțiune non-canceroasă.

Dr. Deborah Lee și-a spus opinia în legătură cu motivul internării soției Prințului William. Perioada de recuperare depinde de intervenția chirurgicală care a fost făcută.

“În cazul operațiilor abdominale, majoritatea oamenilor vor sta în spital de la patru, până la șapte zile. După operația laparoscopică, perioada de spitalizare este redusă la două până la patru zile. Depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut exact.

Dacă un pacient ajunge la ATI, mai mult ca sigur perioada de spitalizare se extinde. Apoi recuperarea este anevoioasă. Pot trece două luni sau mai mult până când pacientul se simte confortabil și se poate mișca natural și fără dureri”, a explicat medicul, potrivit Express.co.uk.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei