News

Kate Middleton, internată și operată la un spital din Londra. Care este starea Prințesei de Wales

Kate Middleton, Prințesa de Wales și soția moștenitorului tronului britanic, a fost internată și operată la un spital din Londra. Care este starea acesteia.
17.01.2024 | 17:27
Kate Middleton internata si operata la un spital din Londra Care este starea Printesei de Wales
Prințesa Kate Middleton, internată și operată la un spital din Londra. Anunțul Palatului Kensington despre starea acesteia. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost internată și operată la un spital din Londra. Intervenția chirurgicală a avut loc marți și a fost un succes. Soția Prințului William va rămâne internată timp de 10 sau 14 zile, a precizat palatul regal.

Prințesa Kate Middleton, internată și operată la un spital din Londra. Anunțul Palatului Kensington despre starea acesteia

Într-un comunicat oficial emis miercuri, 17 ianuarie, Palatul Kensington a oferit informații despre starea lui Kate Middleton. Prinţesa de Wales, Catherine, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată la un spital privat din Londra, informează People.com.

ADVERTISEMENT

Intervenția chirurgicală a fost una de succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de 10 până la 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se arată în declarația palatului.

După externare, este de așteptat ca Prințesa de Wales să se recupereze acasă, în Windsor. William și Kate Middleton s-au mutat acolo încă din 2022. Ea va apărea în spațiul public abia după Paște.

ADVERTISEMENT

”Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte” (n.r. 31 martie)”, se mai arată în comunicatul Palatului Kensington.

Palatul Kensington nu a dorit să dezvăluie de ce boală ar suferi Catherine şi precizează că prinţesa de Wales doreşte ca aceste informaţii să rămână private. ”Prinţesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declaraţie.

ADVERTISEMENT

Ea speră că publicul va înţelege dorinţa ei de a menţine cât mai multă normalitate pentru copiii ei; şi dorinţa ei ca informaţiile ei medicale personale să rămână private”, precizează comunicatul.

Reprezentanții Palatului regal au mai menționat că prinţesa, care a împlinit vârsta de 42 de ani în această lună, doreşte să îşi ceară scuze pentru amânarea viitoarelor angajamente.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele acțiuni. Ea așteaptă cu nerăbdare să revină la activitățile sale, cât mai curând posibil”, se mai arată în comunicat.


Prințesa Kate a avut ultima apariție publică de Crăciun. Atunci, ea s-a alăturat membrilor familiei regale pentru plimbarea lor anuală la biserică. A fost însoțită de Prințul William și de cei trei copii ai lor: Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani și Prințul Louis, 5 ani.

ADVERTISEMENT