Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Boc i-a provocat! Horia Ivanovici versus Mitică Dragomir: “Să terminăm cu comunismele” / “Comunist ești tu”

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir se înțeleg la multe, însă nu când vine vorba de competențele în materie sportivă ale primarului clujean Emil Boc.
04.08.2023 | 12:37
Boc ia provocat Horia Ivanovici versus Mitica Dragomir Sa terminam cu comunismele  Comunist esti tu
Boc i-a provocat! Horia Ivanovici versus Mitică Dragomir: “Să terminăm cu comunismele” / “Comunist ești tu”
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție în direct la FANATIK SUPERLIGA, Mitică Dragomir, Oracoul Fanatik, a remarcat cum CFR Cluj este echipa păstorită din umbră de politicianul și sociologul Vasile Dîncu, în timp ce Universitatea Cluj este echipa condusă de Emil Boc. Mai în glumă, mai în serios, a ieșit un dialog absolut fabulos atunci când Horia Ivanovici nu a fost de acord cu acest lucru.

Boc i-a provocat! Horia Ivanovici versus Mitică Dragomir

Așadar, dacă Mitică Dragomir e încântat de modul în care Emil Boc conduce cu mână de fier Universitatea Cluj, Horia Ivanovici consideră că primarul Clujului nu ar avea motive să intervină la echipă. Contextul este cel al venirii lui Marius Șumudică pe banca Universității Cluj, moment care l-a determinat pe Emil Boc să iasă public și să facă ”ordine”.

ADVERTISEMENT

”Sunt consternat. Eu am cerut celor din club să mă informeze măcar cu un minut înainte de orice lucru pe care îl fac. Cum adică, să schimbi antrenorul, să-l schimbi pe Toni Petrea”, e declarația prin care Emil Boc a lăsat să se înțeleagă că nimic nu mișcă la Universitatea Cluj fără acceptul său, moment în care Horia Ivanovici a răbufnit.

Horia Ivanovici: ”Îmi place cum vine domn’ primar Boc și zice, intervine și el la antrenori”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: ”Ascultă-mă!”

Horia Ivanovici: ”Da, da, dă-i niște calde lui Boc”.

Mitică Dragomir: ”Boc se pricepe la fotbal!”

Horia Ivanovici: ”Domn’ președinte, n-ai tu treabă ca primar, să vorbești pe cine punem noi antrenor la U Cluj”.

Mitică Dragomir: ”Ce vorbești, mă?”

Horia Ivanovici: ”Nu-i așa. Nu, nu, nu. Vreți să vă zic ceva? Eu îl aștept atunci pe Iohannis să-i facă echipa lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel și Kosovo. Cum e, președintele României face echipa națională, iar primarii fac echipele jucăriile lor. Domnul Dragomir, Boc din banii noștri ține echipa asta, din banii mei”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: ”Oprește-te, bă! Că și Iohannis n-a făcut strategia la tenis?”

Horia Ivanovici: ”Mentalitatea asta de vechil, pe care o are și nea’ Emil Boc, care mi-e simpatic. Dar când văd mentalitatea asta, băi Boc nu-s oamenii tăi, îs taxele oamenilor. Domnule, nu Șumudică antrenorul, avem liniște la echipă. Bine bă Boc, păi e echipa ta?”

Mitică Dragomir: ”E echipa 100% a lui Boc deci mergeți pe blat, iar CFR e a lui Dîncu și a lui Rus”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: ”Dacă Boc ajunge președinte, deci e clar, nu? Înainte de meciul naționalei clar o să-i dea mesaje selecționerului. N-ar fi bine poate să intre acolo?”

Mitică Dragomir: ”Eu mi-aș dori să am un președinte ca Boc! N-ați văzut ce ați făcut cu orașul ăla? E capitala României!”

Horia Ivanovici: ”Nu are nicio legătură, și-a făcut datoria domnul Boc, de aia a fost ales. Mai terminați cu comunismele astea”.

Mitică Dragomir: ”Ceilalți de ce nu-și fac datoria?”

Horia Ivanovici: ”De proști și de incompetenți!”

Mitică Dragomir: ”Atunci să nu-l alegem pe cel mai bun, să alegem proștii”.

Horia Ivanovici: ”Boc nu are dreptul să vorbească de echipă, nu-s banii lui, nu e echipa lui. Astea-s apucături de vechil”.

Mitică Dragomir: ”Ce vorbești mă? De unde te pricep tu mă? Tu ești comunist, nu Boc! Comunistule ce ești tu!”

Contre între Horia Ivanovici și Mitică Dragomir

După o scurtă pauză, în care spiritele păreau că s-au calmat, Mitică Dragomir a revenit în forță, și discuția a fost reluată. Din nou, Mitică Dragomir l-a lăudat pe Emil Boc, considerând că are tot dreptul să se implice la echipă, așa cum și Gigi Becali o face la FCSB. Diferența, la Universitatea Cluj Emil Boc conduce pe banii clujenilor.

Mitică Dragomir: ”Boc e mai sărac ca mine”.

Horia Ivanovici: ”Am auzit că e un om onest. Vorbesc serios”.

Mitică Dragomir: ”E un om serios”.

Horia Ivanovici: ”Se vede ce a făcut în Cluj, dar nici el nu scapă de mușcătura asta, să facă el jocurile”.

Mitică Dragomir: ”Eu ți-am spus, nici Iisus Hristos nu a reușit să mulțumească pe toată lumea. Nimeni! Poți să faci numai bine bine la toată lumea”.

Horia Ivanovici: ”Nu are legătură, eu vorbesc de cu totul altceva. Nu-i treaba ta ca tu să hotărăști antrenorul la echipă”.

Mitică Dragomir: ”Este treaba lui 100%, că răspunde și de sport”.

Horia Ivanovici: ”Nu-i adevărat, atunci de ce-l acuzăm pe Gigi Becali, înseamnă că Gigi Becali foarte bine face, pe banii lui. Ce competențe are domnule Boc să spună el ce antrenor să fie la U Cluj? Atunci Gigi Becali, care face pe banii lui, păi bravo băi Gigi. Dacă Boc, nu pe banii lui face, ce competențe are Boc. Hai să terminăm domnule cu ăștia care se cred Dumnezei. Că a făcut treabă, jos pălăria. Eu l-aș vota ca președinte, dar să termine cu derapajele ăstea”.

Mitică Dragomir: ”Măi, oprește-te puțin. Tu de ce faci tactica aici pe banii tăi și spui toate prostiile care vrei?”

Horia Ivanovici: ”De ce? Sunt ziarist?”

Mitică Dragomir: ”Că ești pe banii tăi”.

Horia Ivanovici: ”Meseria mea este de jurnalist”.

Mitică Dragomir: ”Și ai drepturi în plus față de primar?”

Horia Ivanovici: ”Ca jurnalist sportiv da, din asta trăiesc”.

Mitică Dragomir: ”Și ăla trăiește că comandă tot ce e în municipiul lui”.

Horia Ivanovici: ”Deci face și programul creșelor?”

Mitică Dragomir: ”Bineînțeles!”

Horia Ivanovici: ”Ne-am lămurit atunci. Ne scuzați. Hotărăște și tariful curvelor din Cluj, cumva?”

Mitică Dragomir: ”Da! Trebuie să știe și de alea”.

Horia Ivanovici: ”Mă scuzați că am folosit expresia asta”.

Mitică Dragomir: ”UIte ce a făcut cu Untoldul ăsta”.

Horia Ivanovici: ”Bravo lui, de aia l-a ales lumea primar, e datoria lui. Un primar e în slujba omului, dar nu să faci echipa și să hotărăști programul grădinițelor. Toți care au crezut că le știu pe toate au terminat rău. Hai să o lăsăm, să lăsăm antrenorii să facă fotbal. Înseamnă că Gigi are dreptate, face măcar pe banii lui, Boc nu-s banii lui”.

Mitică Dragomir: ”Aici e o discuție, Gigi are echipa lui privată, face ce vrea cu ea, greșind. Nu există om pe pământul ăsta să nu greșească”.

În discuție a intervenit jurnalistul Alin Buzărin, care a subliniat că Universitatea Cluj este condusă de interpușii lui Emil Boc, indivizi care nu au nicio legătură cu managementul sportiv. ”Să adaug eu ceva. Pe de altă parte la U Cluj în conducere și în club și în staff nu mai există absolut nimeni care să aibă legătură cu fotbalul sau istoria clubului. Erau niște băieți care au fost pe acolo, Goga, George Florescu, Abrudan, oamenii ăia aveau o legătură, jucaseră pe acolo. Nu mai vorbesc Mircea Luca, Remus Câmpeanu, legendarii. Nu mai există, e domnul Constantea, președinte, care vine tot pe filieră Emil Boc. Oamenii de fotbal ai clujului nu mai sunt prin preajmă”, a transmis Alin Buzărin.

Conflictul spontan s-a încheiat rapid, după ce Horia Ivanovici și invitații săi i-au dat în cele din urmă dreptate lui Mitică Dragomir:

Horia Ivanovici: ”Atât vă mai citesc, declarația domnului Emil Boc, primarul Clujului, pentru Știri de Cluj. Auziți. Sunt consternat. Eu am cerut celor din club să mă informeze măcar cu un minut înainte de orice lucru pe care îl fac. Cum adică, să schimbi antrenorul, să-l schimbi pe Toni Petrea”.

Mitică Dragomir: ”Bravo lui! Felicitări! E de felicitat, ăsta e primar adevărat”.

Horia Ivanovici: ”Ok, da da, ok. Domn’ președinte, știți cum e, fiind mai înțelept decât noi o să închei prin a vă da dreptate”.

Mitică Dragomir:Hai mulțumesc foarte mult, foarte mult”.

FANATIK SUPERLIGA în direct, în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO, după care va rula în premieră de la ora 17:30 pe pe canalul de YouTube Fanatik, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pe pagina de Facebook Fanatik. Nu ratați nicio emisiune pentru că cele mai tari exclusivități le găsiți doar la FANATIK SUPERLIGA!

Contre Horia Ivanovici - Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT