Fotbal intern

Bogdan Mara, furibund după suspendările lui Dan Petrescu și Alexandru Păun: ”Inadmisibil”

11.09.2019 | 20:07
Bogdan Mara furibund dupa suspendarile lui Dan Petrescu si Alexandru Paun Inadmisibil

Directorul sportiv al clubului CFR Cluj, Bogdan Mara, a avut un atac furibund la membrii Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după suspendările lui Dan Petrescu și Alexandru Păun. Tehnicianul ardelenilor a primit o suspendare de patru jocuri după ce a fost eliminat în partida cu Astra Giurgiu, în timp ce golgheterul actual din Casa Pariurilor Liga 1 a fost oprit pentru trei meciuri.

Bogdan Mara, furibund după suspendările lui Dan Petrescu și Alexandru Păun: ”Arbitrul ar fi auzit de la cineva că a fost înjurat”

”Era normal ca Dan Petrescu să fie suspendat două etape. Flavius Stoican a fost suspendat numai câte două etape în sezonul trecut de 4 ori. Dan Petrescu nu este recidivist, este prima oară în acest moment. Cum au fost judecaţi alţi antrenori în sezonul trecut, aşa ar fi trebuit şi acum. Stoican a fost recidivist şi a luat numai câte două etape pentru injurii şi vociferări”, a declarat oficialul ardelenilor la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”În afară de ceea ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu, este suspendarea lui Adi Păun. Este inadmisibil. Nu s-a mai auzit aşa ceva, ca un jucător să fie suspendat pentru că arbitrul ar fi auzit de la cineva că a fost înjurat. Aşa scrie în raport, că arbitrul a auzit că a fost înjurat de Păun pe tunel. La fiecare meci se zic lucruri urâte, nu e posibil să ai o suspendare pentru aşa ceva”, a fost atacul furibund al lui Bogdan Mara după suspendările lui Dan Petrescu și Alexandru Păun.

Alexandru Păun șutează la poartă în meciul CFR Cluj – Hermannstadt

”Suntem CFR şi am început să supărăm pe cineva”

”Nu este posibil să-i faci aşa ceva celui mai în formă jucător din Liga 1. I-au dat 3 etape ca să nu putem face recurs, dacă primea 4 am fi putut. Nu ştiu să fi înjurat cineva pe tunel şi să fi fost suspendat. Nu există aşa ceva. Prin 2017, Vasile Maftei a luat cartonaş roşu pe teren, l-a înjurat pe tunel pe Istvan Kovacs în toate felurile şi a primit două etape. Dar noi suntem CFR şi am început să supărăm pe cineva. Ceva se întâmplă, noi am fost iritaţi din primul minut şi este posibil să fi fost ceva premeditat din partea lui Colţescu”, a mai afirmat Mara.

Dan Petrescu a ajuns la Comisia de Disciplină după ce a fost eliminat în prima repriză a meciului Astra – CFR, încheiat 3-2. Cartonașul roșu a fost văzut după o adevărată criză de nervi a tehnicianului, care și-a pierdut cumpătul în momentul în care Sebastian Colțescu l-a avertizat pe jucătorul clujenilor Michael Pereira pentru un fault în atac.

Tags: