Life

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei și Anna Lesko, dezbrăcați în cadă

15.10.2020 | 18:02
Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei si Anna Lesko dezbracati in cada
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei și Anna Lesko au fost surprinși în cea mai intimă ipostază posibilă! Cei doi au fost filmați aproape dezbrăcați în cadă pentru că pregătesc o surpriză uriașă.

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei și Anna Lesko, în cadă

După colaborarea de succes pe care a avut-o cu Culiță Sterp, Anna Lesko se pare că ia la rost toți bărbații celebri din zona manelelor, căci următorul pe lista de featuring-uri pare a fi Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Volos de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Bogdan, care s-a lansat de curând în muzică (n.r.: din ce în ce mai mulți foști concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D pe Youtube, sîc!) face pereche bună cu Anna, cel puțin una platonică.

„Nu întrebați de ce sunt gol, nici ea și nici de ce suntem aici”, spune Bogdan Mocanu în clipul scurt pe care l-a urcat pe Instastory.

ADVERTISEMENT

În timp ce Mocanu le adresa acest mesaj fanilor, în fundal Anna Lesko repeta de mai multe ori: „E artă!”.

Cântăreața ucraineană face tot mai multe ”victime” în showbiz-ul românesc

Se pare că artista cu origini ucrainiene este din nou pe val, căci în ultima perioadă apare aproape peste tot.

ADVERTISEMENT

A revenit în topurile muzicale cu piesa „Ivanko”, realizată alături de Culiță, iar mai nou este una din cele mai controversate concurente de la Ferma vedetelor, reality-show difuzat de PRO TV.

Focoasa artistă face din ce în ce mai multe victime masculine în showbiz. În urma filmării videoclipului cu Culiță, hațeganul nu a putut nega că a fost atras de ea.

ADVERTISEMENT

„Cum să-mi doresc? Ne-am împrietenit foarte bine, de ce să stricăm prietenia? Dacă o fată ajunge în friendzone, mda… Pot să fiu prieten cu beneficii”, a spus Culiță despre posibilitatea de a exista ceva între el și ucraineancă în urmă cu aproximativ trei luni într-o emisiune de televiziune.

Rămâne de văzut dacă și cât de mult va cădea în mrejele cântăreței Bogdan Mocanu, noul ei partener de melodii.

bogdan mocanu anna lesko
Bogdan Mocanu și Anna Lesko, aproape goi în cadă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT