Life

Bogdan Mocanu, distrus după ce și-a nimicit adversarul la RXF: „Aștept să-mi revin”. Ce spune despre scandalul Jador – Philip Albu

Bogdan Mocanu, prins la mijloc între Philip Albu și Jador, prietenii săi, care au avut o altercație la gala RXF din 21 februarie 2023!
23.02.2023 | 17:00
Bogdan Mocanu distrus dupa ce sia nimicit adversarul la RXF Astept sami revin Ce spune despre scandalul Jador  Philip Albu
Jador și Philip, prietenii lui Bogdan Mocanu, scandal cu Poliția după gala RXF. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu l-a învins pe Vicenzo Final Boss în gala RXF din 21 februarie, însă victoria a avut urmările ei! Fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că nu ar mai exclude revenirea în ringul MMA, însă acum se concentrează pe recuperarea de după meciul care i-a adus toți laurii.

Bogdan Mocanu l-a învins la RXF pe Vicenzo Final Boss: „Nu pot să-mi mișc pumnul”

Fostul partener al Andrei Volos a dezvăluit, pentru FANATIK, că nu își poate mișca pumnul cum trebuie după ce i-a dat câteva lovituri serioase lui Final Boss, așa că, pentru o perioadă, va lăsa antrenamentele de tip MMA în plan secund până își va reveni complet.

ADVERTISEMENT

Pentru gala RXF, Bogdan s-a antrenat timp de două luni, zi de zi și, deși mulți credeau că Vicenzo, care e mult mai masiv decât el, s-ar putea să-l facă să vadă stele verzi, lucrurile au stat fix pe dos!

„Aștept să îmi revin, să mă recuperez după gală. Nu pot să-mi mișc pumnul”, a declarat Bogdan Mocanu pentru FANATIK. Vedeta Puterea Dragostei ne-a mai zis că nu ar exclude revenirea în cușca MMA, având în vedere victoria pe care a bifat-o săptămâna aceasta.

ADVERTISEMENT

Care este secretul înfrângerii lui Final Boss? Fără modestie, Bogdan ne-a spus că a fost mult mai determinat decât adversarul său și că antrenamentele de care s-a ținut cu religiozitate au reprezentat cheia succesului său la RXF.

„Determinarea, structura osoasă și antrenamentele au fost atuurile mele. M-am antrenat zilnic, timp de două luni. Au fost zile când aveam și două antrenamente. A fost o muncă serioasă pentru gală. Am fost ambițios și asta m-a ajutat cel mai mult, dincolo de rezistența fizică”, a mai spus Mocanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea dragostei, prins la mijloc între Jador și Philip, după ce manelistul a chemat Poliția

Rugat să ne spună și despre scandalul care a avut loc între Albu Philip și Jador, manelistul fiind, aparent, atacat din senin de fostul concurent de la Puterea dragostei, acesta nu a vrut să comenteze absolut nimic.

„Nu pot să spun ce s-a întâmplat între cei doi. Doar ei sunt în măsură să explice. Chiar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vreau să vorbesc despre ce i s-a întâmplat lui Jador acolo”, ne-a zis Bogdan Mocanu, știut fiind faptul că este apropiat atât de Jador, cât și de Philip Albu, toți trei foste vedete ale show-urilor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cât despre prietenia cu Jador, aceasta a avut o serie de suișuri și coborâșuri. Ultima oară când a discutat cu FANATIK, Bogdan a lăsat o portiță deschisă spre împăcarea cu Jador, lucru care s-ar fi întâmplat înainte de gala RXF.

Jador a mers la gală pentru a-l susține pe Mocanu, asta deși înainte susținea că nu vrea să mai audă de el, că nu îl interesează ce spune Bogdan despre el.

Reamintim că manelistul a chemat Poliția după gala RXF din 21 februarie, pentru a-l denunța pe Philip Albu. Rămâne un mister, în continuare, care este adevărata origine a conflictului dintre cele două foste vedete de reality-show matrimonial.

Jador, primele declarații despre ce s-a întâmplat între el și Philip: „Poate vrea vizualizări”

Ionuț Dumitrache, pe numele din buletin al manelistului băcăuan, a făcut o declarație pe TikTok despre situația tensionată dintre el și Philip Albu. De altfel, și Philip urmează să facă un videoclip despre ce s-a întâmplat, potrivit informațiilor obținute de FANATIK.

„Nu vii, dai cu pumnul și fugi. Nu se face așa ceva. Nu asta înseamnă bărbăție. Bărbăție înseamnă să fii stâlpul familiei. Realitatea e că îmi e și rușine să zic, eu mă duc și câștig bănuții mei de la cântări.

Sunt sume destul de frumoase, eu am muncit o grămadă să ajung la suma asta, una foarte mare, de altfel pentru mine. Probabil, băieții ăștia de la RXF… Nu  știu cum să zic că nu vreau să jignesc.

Nu e pentru mine, eu sunt cântăreț. (…) Eu m-am dus la Poliție, Poliția va acționa, cum se face. Am fost acolo doar să-l susțin pe Bogdan. În gala aia am văzut numai cefe late, zici că aveau pepeni la subraț.

Nu am tangențe cu băiețașul ăsta (n.r.: Philip). Nu l-am băgat în seamă. Nu e nevoie să mai fac prostii din astea. De asta nu-l condamn, poate vrea vizualizări, sunt sigur de asta, dar nu așa, nu cu mine. Dacă un om are ceva cu voi, duceți-vă la Poliție și totul se rezolvă. Nu cu interlopi, că astea nu sunt de nasul nostru”, a spus Jador.

 

ADVERTISEMENT