Life

Bogdan Mocanu și Miruna Milu s-au despărțit. Ce i-a făcut artistul fostei sale iubite

Bogdan Mocanu și Miruna Milu s-au despărțit la doar puțin timp după ce au anunțat că formează un cuplu. Tânăra nu înțelege însă ce s-a întâmplat.
16.11.2022 | 09:02
Bogdan Mocanu si Miruna Milu sau despartit Ce ia facut artistul fostei sale iubite
Bogdan Mocanu și Miruna Milu s-au despărțit. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu anunța acum ceva timp că este într-o nouă relație. Cântărețul a dezvăluit atunci că formează un cuplu cu Miruna Milu, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Bogdan Mocanu și Miruna Milu s-au despărțit

Nu a durat mult, iar la puțin timp după anunțul artistului a venit și separarea. Miruna Milu în schimb nu înțelege ce s-a întâmplat între cei doi, pentru că Bogdan Mocanu nu i-a dat nicio explicație.

ADVERTISEMENT

Invitată la o emisiune tv, aceasta a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu celebrul artist. Mai exact, ea susține că nu știe ce face Bogdan Mocanu și că de două zile nu îi mai răspunde deloc la telefon.

Totodată, tânăra povestește că nu înțelege dacă acesta a fost deranjat de ceva, sau s-a întâmplat ceva. De asemenea, ea nu exclude nici posibilitatea ca acesta să fie cu o altă femeie, însă continuă să aștepte măcar un semn din partea lui.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce face (n.r. Bogdan Mocanu), nu îmi mai răspunde de două zile la telefon.

Nu știu dacă l-a deranjat cea sau s-a întâmplat ceva. I-am dat mesaj, l-a sunat, nu mi-a răspuns și atunci am zis: «Aștept să mă caute, poate e ocupat, poate e cu vreo gagică, cine știe».”, a mărturisit Miruna Milu, într-o emisiune TV.

Pentru că erau împreună de foarte puțin timp, cei doi nu au apucat să își facă planuri de viitor. Pe de altă parte, fosta iubită a artistului spune că după părerea ei, lucrurile mergeau cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT

Miruna Milu și Bogdan Mocanu nu și-au făcut planuri de viitor

Miruna Milu susține că încă nu i-a cunoscut părinții artistului, și nici el pe ai săi, însă niciunul dintre ei nu s-a grăbit, având în vedere că timpul oricum a fost destul de scurt.

De asemenea, tânăra susține că a fost plecată în Berlin o perioadă, iar acum se pregătește să plece în Anglia unde are de făcut o filmare.

ADVERTISEMENT

Până se întoarce din Marea Britanie însă, aceasta speră ca Bogdan Mocanu să îi dea măcar un semn de viață, astfel încât aceasta să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

”Poate îmi răspunde până mă întorc din Anglia, cine știe.”, a mai spus Miruna Milu.

Menționăm că Bogdan Mocanu nu pierde timpul deloc și are grijă să își construiască o viață de vis. Recent, artistul povestea că și-a construit o casă și că încă mai are de făcut o serie de investiții.

ADVERTISEMENT