Life

Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua lui iubită. Din ce face bani Miruna Milu

Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua lui iubită. Din ce face bani Miruna Milu, tânăra care l-a cucerit pe fostul concurent de la Puterea Dragostei.
20.10.2022 | 19:10
Bogdan Mocanu sa afisat cu noua lui iubita Din ce face bani Miruna Milu
Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua lui iubită. Din ce face bani Miruna Milu. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua lui iubită! Acesta a postat prima imagine în care se află alături de Miruna Milu.

Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua lui iubită

Bogdan Mocanu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Miruna Milu, o blondă cu o siluetă de invidiat care se pare că l-a cucerit complet pe tânăr.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au afișat împreună inclusiv la un eveniment public de acum câteva săptămâni, unde nu s-au ferit să arate că sunt un cuplu. Acum, Bogdan Mocanu a pus pe Instagram mai multe imagini alături de iubita sa.

Recent, noua iubită a lui Bogdan Mocanu spunea că ea și fostul concurent de la Puterea Dragostei sunt în tatonări și avea numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au mișcat repede între cei doi și acum au trecut, oficial, la stadiul de cuplu.

„Am ieșit cu Bogdan Mocanu de câteva ori și ne cunoaștem acum. Nu pot să spun că am o relație sau nu am o relație. Ceva este, dar vedem ce o să fie în viitor.

Este un bărbat frumos, este un bărbat atent. Suntem în tatonări. (…) Eu știam cine este Bogdan Mocanu, dar nu l-am băgat în seamă. Ne-am cunoscut la un eveniment, mi s-a părut foarte amuzant, foarte drăguț și am ieșit. Deși el a făcut primul pas”, a declarat Miruna la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Miruna Milu, vedetă pe Onlyfans

Miruna Milu este vedetă pe Onlyfans și are multe vizualizări și pe Tiktok.

Tânăra este independentă din punct de vedere financiar și unii internauți au făcut glume la adresa lui Bogdan Mocanu, spunând că probabil Miruna Milu este cea care îl susține cu bani.

„Acum știm de unde ai bani”, a spus un fan pe rețelele de socializare. Un altul chiar o critica pe noua iubită a lui Bogdan Mocanu pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Cu numele pe Tiktok Ema Karter, iubita lui Bogdan Mocanu este urmărită de 120 de mii de oameni pe platformă și postează des clipuri video în ipostaze provocatoare.

ADVERTISEMENT