News

Bogdan Stelea „răcorește” România pe bani mulți! Culisele unui super-business sunt în noua revistă FANATIK

24.08.2018 | 19:55
Bogdan Stelea racoreste Romania pe bani multi Culisele unui superbusiness sunt in noua revista FANATIK

A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna august! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație!

Nu ratați exclusivităţile revistei ce se află deja pe piaţă. Vreți să fiți informați şi să nu ratați culisele sportului intern şi internaţional? În noua revistă FANATIK găsiți tot ce căutaţi!

Bogdan Stelea „răcorește” România pe bani mulți! Culisele afacerii sunt în noua revistă FANATIK

Fostul portar al echipei naționale are un venit pentru care ar fi invidios orice jucător din Liga 1 Betano. Este imaginea unei cunoscute mărci de bere și totul este atât de simplu.

Ce face Stelea ca să bage în casierie în doar trei luni mai mult decât cei mai mulți dintre fotbaliștii activi? Se urcă în mașină, merge în 20 de orașe pe perioada verii, uneori îl are ca prieten de pahar și pe Gabi Balint, se delectează, se relaxează, iar la final… încasează! Cât? Găsești în noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață.

Bogdan Stelea a ajuns cu caravana și în Pitești, unde i-au fost alături foștii fotbaliști Ilie Bărbulescu (la minge) și Constantin Schumacher
Bogdan Stelea a ajuns cu caravana și în Pitești, unde i-au fost alături foștii fotbaliști Ilie Bărbulescu (șutând în minge) și Constantin Schumacher
  • Vrei să afli decizia luată de Olimpiu Moruțan care l-a șocat pe Gigi Becali? FANATIK a aflat-o, a găsit-o și o dezvăluie exclusiv într-o galerie foto pe care o ai în numărul din luna august al noii reviste FANATIK.
  • Cumpărați noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață, citiți și vă minunați de salariile de adevărați… maidanezi pe care Ionuț Negoiță le dă jucătorilor de la Dinamo.
  • Noua revistă FANATIK vă așteaptă la chioșcurile de difuzare a presei cu fotografii inedite ale „comorilor” de acasă ale fotbaliștilor de la CFR Cluj, o super-galerie foto cu cele mai pătimașe susținătoare… „oficiale” ale lui Țucudean, Manea sau Omrani!
  • Cum s-a îndrăgostit România de Mihaela Buzărnescu. Un scenariu complet, parcă pus pe tavă pentru un blockbuster la Holywood!

Nu ratați un număr deosebit al noii reviste FANATIK în luna august: 48 de pagini la doar 5 lei! Nu ratați să vă informați! Numărul din august al noii reviste FANATIK este plin de subiecte interesante și exclusive! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!

5 lei costă noua revistă FANATIK! La acest preț vă oferă nu mai puțin de 48 de pagini cu subiecte tari, interviuri inedite și reportaje emoționante!