Fotbal intern

Bogdan Vintilă are amintiri plăcute cu Dinamo! Împotriva ”câinilor” a obținut prima mare victorie ca antrenor. VIDEO

04.10.2019 | 10:28
Bogdan Vintila are amintiri placute cu Dinamo Impotriva cainilor a obtinut prima mare victorie ca antrenor VIDEO
ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, are amintiri plăcute cu Dinamo București, împotriva ”câinilor” obținând prima sa victorie importantă ca antrenor. Sâmbătă seară, omul care i-a resuscitat pe ”roș-albaștri” în acest sezon va întâlni formația din Ștefan cel Mare pentru a treia oară în scurta sa carieră de tehnician.

Bogdan Vintilă are amintiri plăcute cu Dinamo

În sezonul 2013 – 2014, Bogdan Vintilă se afla pe banca tehnică a echipei FC Viitorul și reușea primul său succes important din carieră într-un meci cu Dinamo București. La 23 februarie 2014, în etapa cu numărul 20, constănțenii obțineau o victorie extraordinară pe terenul ”câinilor” cu scorul de 2-1, revenind după ce au fost conduși cu 1-0 până în minutul 81.

ADVERTISEMENT

La întâlnirea de atunci, Dinamo deschidea scorul prin George Țucudean încă din minutul 7, dar FC Viitorul întorcea rezultatul pe final după autogolul lui Ionuț Cioinac (81) și reușita din penalty a lui Ionuț Larie (89). De remarcat este faptul că în lotul dinamoviștilor în acel sezon se afla și actualul portar de la FCSB, Cristian Bălgrădean, iar Bogdan Vintilă îi avea sub comanda sa la Viitorul pe Florin Tănase și Ionuț Vînă, alături de care lucrează și acum la vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1.

Bogdan Vintilă îi dă indicații lui Adrian Popa la meciul FCSB – CFR Cluj

Istvan Kovacs a arbitrat în victoria Viitorului cu Dinamo

O altă coincindeță este că meciul de acum patru ani și jumătate din Ștefan cel Mare a fost arbitrat de Istvan Kovacs, cel care va conduce la centru și marele derby de sâmbătă seară diontre FCSB și Dinamo București. Cel de-al doilea meci în care Bogdan Vintilă a întâlnit Dinamo a avut loc la 13 august 2015, atunci când tehnicianul era pe banca celor de la FC Voluntari. ”Câinii” s-au impus acasă cu scorul de 3-0 prin golurile reușite de Steliano Filip, Cosmin Matei și Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Cele două formații traversează un sezon modest și duc o lipsă acută de marcatori de clasă, golgheterii din acest sezon fiind aripa Florinel Coman pentru ”roș-albaștri” și rezerva Daniel Popa pentru ”câini”.