Life

Bomba din Dominicană! Ce face, în mare secret, Daniel Pavel de la Survivor România când nu e la filmări

Daniel Pavel de la Survivor România are o mulțime de treabă, cu Ana, logodnica lui, atunci când nu e pe platourile show-ului de la Pro TV.
23.02.2024 | 17:00
Bomba din Dominicana Ce face in mare secret Daniel Pavel de la Survivor Romania cand nu e la filmari
Daniel Pavel de la Survivor România se pregătește de nuntă, în Dominicană / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel de la Survivor România are zilele numărate ca burlac, logodnica prezentatorului de la Pro Tv fiind ocupată să pregătească toate amănuntele pentru o nuntă de vis. Care, pare-se, va avea loc mult mai curând decât se așteaptă lumea.

Daniel Pavel de la Survivor România, ocupat cu nunta

Daniel Pavel de la Survivor România este pe platourile de filmare aproape în fiecare zi. Dar, desigur, își face timp să se ocupe și de fericirea logodnicei sale, Ana Maria Pop. Fosta actriță care se iubește de ani buni cu prezentatorul Pro Tv și, de ceva vreme, au decis să se și căsătorească.

ADVERTISEMENT

Iar cum Ana este și ea ăn Republica Dominicană, iar timp are suficient, detaliile legate de nuntă le pune la punct pe plajă. Zilele trecute, printre altele, i-a fost alături și wedding-planner-ul. Iar printre câteva cocktail-uri băute pe plajă, la soare, dans în nisip, cele două au făcut și treabă.

Dar, până să se apuce de treacă, cele două s-au distrat de minune. Iar logodnica prezentatorului Survivor România, Daniel Pavel, a scos la iveală și tatuajul de pe coapsă, dezvăluind ceea ce doar vedeta Pro Tv vede. Tatuajul, unul simbolic, reprezentând infinitul, a arătat faptul că, deși nu mai are 20 de ani, Ana Maria Pop și-a păstrat formele perfecte, de fotomodel.

ADVERTISEMENT

De altfel, Daniel Pavel și-a primit deja și costumul de mire. Evident, unul de lux, personalizat. Pe care i l-a înmânat chiar wedding-planner-ul, Geta Ungureanu fiind prietenă apropiată de-ale logodnicei sale. Și, din reacția prezentatorului de la Pro Tv, costumul în care va spune marele ”Da” este unul care l-a impresionat.

Ana Maria Pop, avocatul fotomodel și actriță, l-a cucerit pe Daniel Pavel, la mare

La vremea la care Daniel Pavel o remarca pe Ana Maria Pop, actuala lui logodnică, prezentatorul Survivor România era într-o altă relație. Iar alături de iubita lui de atunci, Daniel Pavel era la mare. Doar că acolo a remarcat-o pe cea care, acum, se pregătește să îi devină soție.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel povestea că a văzut-o pe Ana la Mamaia, pe plajă. Acolo, avocata citea câte o carte, iar seara se distra prin localurile de fițe din stațiune. Dar, la acea vreme, nu s-a legat nimic între vedeta Pro Tv și avocata care absolvise o școală de actorie.

Ana Maria Pop a dezvăluit cum va arăta costumul de mire al lui Daniel Pavel / Fotomontaj: Fanatik
Ana Maria Pop a dezvăluit cum va arăta costumul de mire al lui Daniel Pavel / Fotomontaj: Fanatik

Despărțirea lui Daniel Pavel de fosta iubită i-a făcut pe cei doi viitori miri să își trimită unul altuia câte o inimioară. Iar acum doi ani, într-un final, cei doi au admis că formează un cuplu. Iar de atunci par să fie nedespărțiți, prezentatorul Survivor România luând-o după el și în Republica Dominicană, la filmări.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, de altfel, Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Ana, iar frumoasa avocată și actriță a acceptat fără să stea pe gânduri. Iar bijuteria care i-a pus-o pe deget ca inel de logodnă este de natură să impresioneze pe oricine. Mai ales că are un diamant uriaș și costă o sumă impresionantă, în jur de 15.000 de euro.

Conform informațiilor apărute până acum, la nuntă fiul lui Daniel Pavel va fi cavaler de onoare. Mai mult, susține prezentatorul Survivor România, Ana va fi în centrul atenției, urmând să surprindă invitații cu o apariție parcă desprinsă din povești.

ADVERTISEMENT